Quantcast

http://picasion.com/

Αυτά είναι τα ονόματα που θα τιμηθούν από το δήμο Βέροιας

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΟΥΓΚΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Το θέμα της απονομής τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα της Βέροιας που προσέφεραν στην πόλη και στους πολίτες σε διάφορους τομείς, συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού της απελευθέρωσης της Βέροιας...
και τα πρόσωπα που θα τιμηθούν φέτος, σύμφωνα με τη λίστα που συγκρότησε ο δήμος και ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο είναι τα εξής: 
Για το έτος 2015, ειδικότερα προτείνεται:
 - H απονομή «Ευφήμου Μνείας»
Α) Στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «Η ΑΓΑΠΗ» για τη σημαντική εθελοντική προσφορά του προς την τοπική κοινωνία.
Β) Στους εθελοντές του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας:

Γ. Στους εθελοντές καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου:




-Θα βραβευθούν επίσης πρόσωπα, τα οποία προσέφεραν στην πόλη της Βέροιας εξαιρετικές υπηρεσίες, σε πολίτες και φορείς που προσέφεραν υπηρεσίες στην επιστήμη, στον
πολιτισμό και τις τέχνες της πόλης μας, που με το έργο τους 
συνεισέφεραν στην καταγραφή και διάσωση της ιστορίας της πόλης, των μνημείων της, του πολιτισμού και της λαογραφίας της, που βοήθησαν στη διάσωση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης, των ηθών και εθίμων της, που ευεργέτησαν την πόλη, ή που διακρίθηκαν για την κοινωνική τους δράση και προσέφεραν σημαντική συνεισφορά σε συνανθρώπους μας.
-Θα απονεμηθούν βραβεία σε μαθητές που αρίστευσαν
στις εισαγωγικές εξετάσεις των Α.Ε.Ι. ή διακρίθηκαν σε μαθητικούς και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς καθώς και σε αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς ή πανελλήνιους αγώνες.
- Ανάμεσα στα ονόματα που θα τιμηθούν, προστέθηκε και το όνομα του Διονύσιου Κούγκα, Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος στο Πανόραμα Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ