Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στα σκαριά» ψυχιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Βέροιας - Μάχη με το χρόνο για τις προσλήψεις!

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ - ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΤΕ;
Με τη λειτουργία Ψυχιατρικής Κλινικής σε μια πτέρυγα προβλέπεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του, σύμφωνα με το σχεδιασμό, το νέο κτίριο της επέκτασης του νοσοκομείου Βέροιας, που προβλέπεται να παραδοθεί το πρώτο εξάμηνο του 2017, με μια καθυστέρηση δηλαδή 6 μηνών. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια για να δημιουργηθεί Ψυχιατρική κλινική, Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο και Παιδοψυχιατρική μονάδα...

φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς, αφού, σύμφωνα με τα όσα είπε η αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Βέροιας, Μπρανιώτου Ιωάννα, η απόφαση δημιουργίας των τριών αυτών τμημάτων καθώς και οι θέσεις έχουν εγκριθεί, ωστόσο εκκρεμεί ένα σημαντικό κομμάτι, αυτό των προσλήψεων. 
«Η λειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής υπάρχει στα χαρτιά πριν ξεκινήσει η επέκταση. Τα ποσοστά των ψυχιατρικών παθήσεων στο νομό μας ανεβαίνουν συνεχώς. Πρέπει να ασκηθεί μεγάλη πίεση να πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις πριν την ολοκλήρωση του έργου. Έχουμε ενημέρωση πως μέσω κάποιου προγράμματος ΕΣΠΑ μπορούμε να τις πραγματοποιήσουμε», είπε η κ. Μπρανιώτου.

Στο νομό μας, πέρα από την προσπάθεια που διενεργείται από τον ΣΟΦΨΥ και τον Κοι.Σ.Π.Ε. «Δεσμός», δεν υπάρχει στήριξη σε αυτόν τον τομέα. Με τις ψυχιατρικές παθήσεις στην Ημαθία να αυξάνονται συνεχώς και από δω και πέρα όλο και περισσότερες παθήσεις θα οφείλονται στον ψυχολογικό παράγοντα, οι προσλήψεις που έχουν εγκριθεί στην Ψυχιατρική Κλινική είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ