Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «ΒΟΜΒΑ»: Βεροιώτες επιχειρηματίες τινάζουν την μπάνκα στον αέρα στο χώρο της νύχτας (Όλο το παρασκήνιο)

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Είναι ίσως το πιο αποκλειστικό ρεπορτάζ που φέρνουμε στην δημοσιότητα την φετινή χρονιά. Έρχονται τεράστιες αλλαγές στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Η είδηση προέρχεται από το στενό περιβάλλον των ίδιων των επιχειρηματιών, που προς το παρόν, κρατάνε σαν επτασφράγιστο...
μυστικό την ανωνυμία τους. Ο «Βεροιώτης» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο, το οποίο θα σας το παρουσιάσει εκτενέστερα τις επόμενες ημέρες. 

Πάρτε μια γεύση από το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ:

Εδώ και ένα μήνα περίπου «ψήνεται» μια επιχειρηματική συνεργασία ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια του εμπορίου στην Ημαθία. Ο ένας είναι έμπορος κρεάτων, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ο άλλος έμπορος φρούτων, με μεγάλη εξαγωγική μονάδα (καταθέσεις που ζαλίζουν!!!). Οι δύο άντρες βρέθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο «Αιγές» και συζήτησαν το ενδεχόμενο να μπούνε δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, δημιουργώντας μια μαγαζάρα πολλών χιλιάδων ευρώ. Αν και οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως συμφωνήθηκε το συνολικό μπάτζετ που θα επενδυθεί. Το επιχειρηματικό πλάνο θα το «τρέξει» ένας επώνυμος manager που αποκαλείται ως ο «ΑΡΧΟΝΤΑΣ της ΝΥΧΤΑΣ». Μόλις σας αποκαλύψουμε λεπτομέρειες του μεγάλου οικονομικού «deal» που ετοιμάζεται στη νύχτα, θα πέσουν ακόμα και τα τσιμέντα της Βέροιας! Μόνο στο «Βεροιώτη»... Στο site των μεγάλων αποκαλύψεων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ