Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προκηρύχθηκαν 226 θέσεις για το Υπουργείο Υγείας

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ
Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένα για την Ημαθία, έχει προκηρυχθεί μια (1) θέση ΠΕ Φαρμακοποιών, στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας.
Δείτε την προκήρυξη της θέσης:



Ενδείξεις του πίνακα:
Στη στήλη (1) «ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ» περιλαμβάνεται το σύνολο των θέσεων του κλάδου στο φορέα, οι οποίες αναλύονται, κατά περίπτωση, στις κατά κατηγορία στήλες παραπλεύρως.
Στη στήλη «ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ» περιλαμβάνονται οι θέσεις για τις οποίες δεν γίνεται χρήση της ιδιότητας πολυτέκνου, τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, τρίτεκνου, τέκνου τρίτεκνης οικογένειας.
Στις στήλες (2), (4) και (6) περιλαμβάνεται ο αριθμός των θέσεων για τις οποίες η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη και βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης.
Στις στήλες (3), (5) και (7) περιλαμβάνεται ο αριθμός των θέσεων για τις οποίες η εμπειρία δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ