Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δανεικό ποδοσφαιριστή από τη Βέροια απέκτησε ο Εργοτέλης

Μετά τον Ζάνι Κούρτι, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε άλλη μία μεταγραφή τη Δευτέρα (31/8). Οι Κρητικοί απέκτησαν τον 20χρονο επιθετικό, Δημήτρη Μάνο, με τη μορφή δανεισμού από τη Βέροια. Ωστόσο, ο παίκτης δε θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου, καθώς έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το ματς με το Λιχτενστάιν την επόμενη Δευτέρα (7/9). Μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί στο Ηράκλειο...
για να παρουσιαστεί και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων (U21) επιθετικού, Δημήτρη Μάνου, με τη μορφή δανεισμού από την Βέροια για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο Δημήτρης Μάνος θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων (U21), καθώς έχει επιλεγεί στην αποστολή αυτής, για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Λιχτενστάιν τη Δευτέρα 07/09/2015.

Το who is who


Ο Δημήτρης Μάνος γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1994 στα Τρίκαλα, έχει ύψος 1,79 μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Βέροιας και το 2011 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη «βασίλισσα του Βορρά». Ωστόσο, έχει περάσει στο... περιθώριο αυτά τα πέντε χρόνια έχοντας λίγες συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, 18 στον αριθμό, ενώ μετράει και 5 εμφανίσεις με 1 γκολ στο Κύπελλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ