Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πεντανόστιμα γεμιστά ψωμάκια με σουβλάκι κοτόπουλο από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»

Ποιότητα, εξυπηρέτηση, σωστή τιμή. Αυτά που αναζητούμε για το οικογενειακό μας τραπέζι, τα βρίσκουμε εδώ και χρόνια στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια». Και για εμάς που αναζητούμε εύκολες λύσεις για την κουζίνα μας, τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» είναι αυτό που ψάχνουμε! Για αυτό το Σαββατοκύριακο, μας προτείνουν την πιο απλή και νόστιμη λύση... Ψωμάκια γεμιστά με ζουμερό σουβλάκι κοτόπουλο, ντοματούλα, κρεμμυδάκι, τζατζικάκι, πατατούλα... μια απ' όλα δηλαδή, γεύση που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!
Τα ψωμάκια γίνονται με ζύμη πίτσας, αλλά αν σας φαίνεται βουνό... απλοποιήστε το με ψημένα ψωμάκια για hot-dog.

Υλικά
-Σουβλάκια κοτόπουλο από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» και ότι υλικό θέλετε να βάλετε μέσα. Ντομάτα ψιλοκομμένη, κρεμμύδι σε ροδέλες, τζατζίκι ή γιαούρτι στραγγιστό, άνιθο, μαϊντανό, πάπρικα, πατατούλες τηγανιτές και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας!

Ανοίγουμε τη ζύμη (συνταγή για ζύμη πίτσας) και την απλώνουμε σε ένα ταψί. Την κόβουμε στα 4 σταυρωτά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς για 8 λεπτά.
Όταν βγει η ζύμη περιμένουμε να κρυώσει και κόβουμε κάθε κομμάτι στη μέση. Δημιουργούμε με το κάθε κομμάτι μία τσέπη και τοποθετούμε μέσα το σουβλάκι, βγάζοντας παράλληλα το καλαμάκι. Στη συνέχεια γεμίζουμε με ότι θέλουμε και απολαμβάνουμε σπιτικό σουβλάκι στο σπίτι μας!
Καλή όρεξη!


-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ