Quantcast

http://picasion.com/

«Έχασα τον γιό μου!» - Συγκλονίζει ο Βεροιώτης προπονητής του άτυχου Στέλιου Μαρκούση

Η είδηση πως ένα 18χρονο παιδί πέθανε μέσα στο γήπεδο ενώ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την «μεγάλη» ομάδα της Βέροιας άφησε άφωνους τους πάντες. Παγωμάρα, σοκ, οδύνη. Πως να δεχτείς πως ένα παιδί 18 ετών έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή; Ήταν η πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των ανδρών. Με τους... μεγάλους. Μόλις είχε επιλεχθεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις της «Βασίλισσας του Βορρά» από την ομάδα των Κ-20. Ξαφνικά, σωριάστηκε στο έδαφος. Έχασε τις αισθήσεις του.
Είχε υποστεί ανακοπή. Αμέσως ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Βέροιας, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν αλλά ήταν πλέον αργά. Ο Στέλιος Μαρκούσης βύθισε τη Βέροια στο πένθος. Ιδίως τους ανθρώπους που τον είχαν ζήσει. 
Όπως ο προπονητής του, Απόστολος Τερζής. «Νιώθω σα να έχασα το γιο μου», εξομολογήθηκε ο κ. Τερζής στο Newsit.gr. Η απώλεια του Στέλιου έχει συγκλονίσει ολόκληρη την πόλη κι εκείνος, που ζούσε καθημερινά τον 18χρονο τερματοφύλακα, δεν μπορεί να κρύψει την οδύνη του. «Χάσαμε το παιδί μας. Εγώ νιώθω σα να έχασα τον γιο μου», εξομολογήθηκε ο κ. Τερζής, σημειώνοντας πως η είδηση του θανάτου του 18χρονου έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στην ποδοσφαιρική οικογένεια της «Βασίλισσας του Βορρά» καθώς τόσο ο Στέλιος όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είχαν υποβληθεί σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις χωρίς να διαγνωστεί κάτι ύποπτο. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της ΠΑΕ Βέροια βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο προκειμένου να στηρίξουν την οικογένεια του αδικοχαμένου Στέλιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ