Quantcast

http://picasion.com/

Αντι-Βεροιώτης: «Ο μικρός μπορεί να πέθανε, αλλά εμείς θα ζούμε με τις τύψεις»

Έχω γράψει αμέτρητα άρθρα στο «Βεροιώτη» και πάντα ήμουν απέναντι στην εξουσία και στους δήθεν πολιτικούς είτε τοπικούς, εδώ στην Ημαθία, είτε με τους κεντρικούς που μας εκπροσωπούν στην Αθήνα. Και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, δίχως ουσία και καμία αλλαγή. Είδα συγκλονισμένος τις θλιβερές φωτογραφίες του νεαρού προσφυγόπουλου, το άψυχο κορμάκι του οποίου ξεβράστηκε στη στεριά της Τουρκίας.
Προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα να έρθει στην Ελλάδα και να ανοίξει την μεγάλη πόρτα της Ευρώπης. Μπορούν αυτές οι φωτογραφίες του νεκρού παιδιού να αλλάξουν κάτι στην Ευρώπη; Η απάντηση είναι σκληρή και αδίστακτη, όσο και η παραπάνω εικόνα. ΟΧΙ. Σε λίγες ημέρες θα έχει ξεχαστεί το θέμα, γιατί απλά δεν θα πουλάει άλλο. Βλέπω και όλους τους Βεροιώτες στα social media να δείχνουν το υποκριτικό τους αποτροπιασμό και την λεγόμενη αγανάκτηση που τους περικλείει. Ναι, για αυτούς μιλάω που αύριο αν ξεχυθούν 1.000 μετανάστες - πρόσφυγες στην Μητροπόλεως, θα τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφτούν και να αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην πόλη μας. Βρε δεν πάτε στο διάολο όλοι σας, που μιξοκλαίτε πίσω από ένα πληκτρολόγιο; Που μου το παίζετε ανθρωπιστές, χωρίς ποτέ στην ζωή σας να έχετε έρθει κοντά μ' έναν συνάνθρωπο από άλλη χώρα και από άλλο πολιτισμό; Που δεν έχετε απλώσει ποτέ το χέρι σας να βοηθήσετε όχι έναν «ξένο», αλλά ούτε τον ίδιο τον συμπολίτη σας. Είστε υποκριτές και ψεύτες!!! Όσο για τους «Μαυρογιαλούρους» της Βέροιας και της Αθήνας, που αμέσως αναδημοσίευσαν την φωτογραφία στο facebook για να δείξουν το ανθρώπινο πολιτικό τους πρόσωπο, θα το πω απλά και όπως πραγματικά το αισθάνομαι.  Είστε πολύ μικροί για να πιάνετε τέτοια θέματα στο στόμα σας! Ψάξτε τα ψηφουλάκια σας μπας και εκλεγείτε στην επόμενη Βουλή και αφήστε να μιλήσουν αυτοί που βιώνουν το πραγματικό πρόβλημα.

Υ.Γ. Για την παραπάνω εικόνα υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας. Ο μικρός μπορεί να πέθανε, αλλά εμείς θα ζούμε με τις τύψεις μιας ολόκληρης ζωής. Γιατί ποτέ δεν τον βοηθήσαμε!!! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ