Quantcast

http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Spot Team» στη Βέροια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της «Spot Team» στο κέντρο της Βέροιας. Φίλοι από τον αθλητικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο αλλά και λάτρεις των ρούχων της «Spot Team», βρέθηκαν στο πλευρό του Τέλη Ευθυμιάδη, ιδρυτή της Βεροιώτικης εταιρείας αθλητικής ένδυσης, για να μοιραστούν τη χαρά του και να του ευχηθούν «καλές δουλειές». Ανάμεσά τους... 

ο υπ. βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο επιχειρηματίας Μπάμπης Τσιφλίδης, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Καγκελίδης και Χριστίνα Γαϊτάνου, 0ι προπονητές του Πανημαθιακού συλλόγου καράτε Νίκος Πανετσίδης και Ρένα Χασιώτου Πανετσίδου, η πρωταθλήτρια του Πανημαθιακού συλλόγου Βίκυ Πανετσίδου, οι προπονητές Δημήτρης Χριστοφορίδης και Γιάννης Κερλίδης και πολλοί άλλοι φίλοι.
Το νέο διώροφο κατάστημα της «Spot Team» στη Μεγ. Αλεξάνδρου 28 είναι ένας άνετος και σύγχρονος χώρος, που στεγάζει τις αγαπημένες μας εταιρείες αθλητικών ειδών και τις μοναδικές κολεξιόν με την υπογραφή και την ετικέτα της Βεροιώτικης «Spot Team». Δείτε φωτογραφίες από τα λαμπερά εγκαίνια:

















































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ