Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ricardo24.gr: Το ελληνικό ebay είναι έτοιμο και μάλιστα... από Βεροιώτες!

ΑΓΟΡΑΣΕ, ΠΟΥΛΗΣΕ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!
Ένα site ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών ανακαλύψαμε πως μόλις πριν λίγες μέρες έκανε την επανεμφάνισή του.
Το Ricardo24.gr, είναι ένα διαφημιζόμενο πανελλαδικά site, όπου μπορούμε από την άνεση του υπολογιστή μας και όλο το 24ωρο, να πουλήσουμε, να αγοράσουμε ή να παζαρέψουμε...
κάποιο αντικείμενο, ενώ αποτελεί παράλληλα και σημαντικό εργαλείο για τον επαγγελματία.
Μάλιστα, οι δημιουργοί του Ricardo24.gr (μιας και είναι συντοπίτες μας), προσφέρουν στα καταστήματα αποκλειστικά με έδρα την πόλη της Βέροιας, ΔΩΡΟ την πρώτη τρίμηνη συνδρομή, κάνοντας τη συμμετοχή τους εντελώς ελεύθερη για άνοιγμα της αγορά τους σε όλη την Ελλάδα! 
Μπείτε στο Ricardo24.gr ως επαγγελματίες και μόλις το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δει πως η έδρα σας είναι η Βέροια, αυτόματα θα αφαιρεθούν οι χρεώσεις για την πρώτη τρίμηνη συνδρομή τους!!!
Εννοείται βέβαια πως η εγγραφή ως απλός χρήστης(ιδιώτης) είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο site, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, καθώς με τα εύκολα και απλά βήματα που διαθέτει, δε θα σας δυσκολέψει καθόλου στο να κάνετε εγγραφή, αγορές ή πωλήσεις.

Μεγαλύτερη διευκόλυνση και για τον επαγγελματία, καθώς το Ricardo24.gr, λειτουργεί σαν eshop για το κάθε κατάστημα ξεχωριστά. 
Η νέα κατηγορία «καταστήματα» σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το δικό σας e-shop δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη από όλη την Ελλάδα να μπει, να δει τα προϊόντα σας και να αγοράσει online αυτό που του αρέσει, 24ωρες το 24ωρο. Η ευκαιρία για άνοιγμα της τοπικής αγοράς πανελλαδικά είναι μοναδική!

Το καλύτερο που παρατηρήσαμε είναι ότι, με κάθε νέα εγγραφή, για όλους τους χρήστες, το site προσφέρει 15€ στον λογαριασμό τους (για τα πρώτα βήματα τους στον κόσμο των αγοραπωλησιών) και αυτόματα την συμμετοχή τους σε κλήρωση για ένα πανίσχυρο TABLET 10.1 ιντσών.

Υπέροχη ιδέα η δημιουργία ενός ελληνικού site τύπου ebay.
Καλή τους επιτυχία!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ