Quantcast

http://picasion.com/

Στους πάγκους και τα μπαράκια συνεχίστηκε το χθεσινοβραδινό γλέντι στο Μακροχώρι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χαμός έγινε χθες το βράδυ στο πανηγύρι του Μακροχωρίου. Ούτε τα capital controls, ούτε η αβεβαιότητα για το αύριο στάθηκαν ικανά για να αποτρέψουν τον κόσμο να χαρεί για ακόμα ένα πανηγύρι. 3.000 και πλέον Μακροχωρίτες, Βεροιώτες και επισκέπτες γλέντησαν μέχρι πρωίας, ενώ την τιμητική τους είχαν οι πάγκοι που από το απόγευμα έστησαν οι μικροπωλητές. Ο κόσμος έκανε τη βόλτα του, χάζεψε την πραμάτεια και έκανε και τις παραδοσιακές αγορές... 

Αθρόα ήταν και η προσέλευση του κόσμου στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που έδωσε το «παρών» σε ένα γλέντι στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν το κέφι, τα χαμόγελα, τα παραδοσιακά εδέσματα και οι χορευτικές φιγούρες από τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων Μακροχωρίου και Αλεξάνδρειας. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους υπό τους ήχους της ορχήστρας των «Μελόρυθμων». Ένα ξεχωριστό πανηγύρι το φετινό, από τα καλύτερα που έχουν γίνει στο Μακροχώρι, που ανεβάζει τον πήχη και αποτελεί παρακαταθήκη για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Έτσι, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, οι εορταστικές εκδηλώσεις της περιοχής στέφτηκαν με επιτυχία, με τον κόσμο να έχει ανάγκη να γλεντήσει, να ψωνίσει, με φόντο το τρίτο μνημόνιο που έρχεται. 
Όπως είναι λογικό, η διασκέδαση συνεχίστηκε στις καφετέριες και τα μπαράκια της οδού Αριστοτέλους, όπου η νεολαία τα «έσπασε» μέχρι τελικής πτώσεως! Απόψε οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 21:00 με την ορχήστρα του Θωμά Μυλωνά με το ζουρνά και το νταούλι αλλά και τα χάλκινα του Γιώργου Ασαρτζή. Δείτε φωτογραφίες:
























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ