Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγώνες αξιολόγησεις τους νέους κολυμβητές του «Πήγασου»

Μετά από προετοιμασία λίγων εβδομάδων - στα πλαίσια του Island summer camp- που διοργανώνει ο Πήγασος Ημαθίας, ήρθε η ώρα για τους μικρούς νέους κολυμβητές να συμμετάσχουν στους πρώτους αγώνες αξιολόγησης. Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015, οι Μακεδόνες Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας αγώνες αξιολόγησης. Ήταν λοιπόν η πρώτη ευκαιρία...
για τους 21 μικρούς κολυμβητές του Πήγασου να εφαρμόσουν στην πράξη τα πρώτα πράγματα που έχουν διδαχτεί από τον προπονητή τους Θανάση Φιλιμέγκα. Η ανταπόκριση των μικρών κολυμβητών του Πήγασου στις απαιτήσεις των αγώνων ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική και χάρισαν το χαμόγελο και την ικανοποίηση σε γονείς και φίλους που τους παρακολούθησαν. Ο προπονητής των ακαδημιών Θανάσης Φιλιμέγκας έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα και σε συνεργασία με τον πρώτο προπονητή της ομάδας Στέλιο Αμπατζίδη σχεδιάζουν ήδη τα επόμενα βήματα για το κλείσιμο της πρώτης φάσης της εκμάθησης και την ένταξη στο χειμερινό πρόγραμμα.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους μικρούς κολυμβητές για την προσπάθειά τους, τους προπονητές για την ικανότητά τους να μεταδίδουν σε μικρά παιδιά την αγάπη τους για το νερό και τους γονείς των παιδιών για την βοήθεια και την συμπαράστασή τους. Τέλος θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους ανθρώπους του Α.Σ. Μακεδόνες Αλεξάνδρειας για την πολύ καλή διοργάνωση που πραγματοποίησαν.
Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:
Αρχαγγέλου Χριστόφορος, Αρχαγγέλου Μαρκέλλα, Βαρσαμόπουλος Γιάννης, Βαρσαμόπουλος Χρήστος, Ζέζιου Κωνσταντίνα, Καμαλή Μάρα, Κατσιγιάννη Ιωάννα, Κόγια Γεωργία, Κόγιας Δημήτρης, Κόγιας Μάριος, Καραγιάννης Γιάννης, Καραγιάννης Ανδρέας, Πεχλιβανίδου Μαρία-Ιωάννα, Πασίδου Δέσποινα, Παυλίδης Δημήτρης, Προκοπίδης Κυριάκος, Προκοπίδης Θωμάς, Τσανακτσίδης Γιώργος, Τσανακτσίδου Ραφαηλία, Τσιαπανίτης Απόστολος, Χατζηαντωνιάδου Αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ