Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα χορού της ΚΕΠΑ

Έχουν αρχίσει οι εγγραφές και επανεγγραφές στα τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ). Μπορείτε να επιλέξετε ένα τμήμα που ταιριάζει σε σας ή στα παιδιά σας και να περάσετε δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες σας, στην Αντωνιάδεια Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 είναι, το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας, η Σχολή Χορού, το τμήμα Λαογραφίας και τμήματα Εικαστικών...
 Στελεχώνονται από πτυχιούχους και διπλωματούχους καθηγητές με εμπειρία στην παιδαγωγική.
Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των τμημάτων τους αλλά και να παρακολουθούν σεμινάρια σ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους.

Συγκεκριμένα, στην αναγνωρισμένη από το Κράτος, Σχολή Χορού της ΚΕΠΑ Βέροιας, λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:
-Ρυθμικής Αγωγής (4,5 – 7 ετών)
-Μπαλέτου (8-12 ετών)
-Σύγχρονου Χορού (13-18 ετών και τμήματα ενηλίκων)

Προεπαγγελματικά, με προοπτική την εισαγωγή σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού στις οποίες εισάγονται κατόπιν εξετάσεων ενώπιον επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού.
Παράλληλα με τη Σχολή Χορού λειτουργεί τμήμα Λατινοαμερικάνικων, Ευρωπαϊκών και Ελληνικών λαϊκών Χορών όπου μαθητές και μαθήτριες μπορούν να διδαχτούν τα βήματα και να χορέψουν, rumba, cha – cha, mambo, swing, rock n’ roll, fox trot, tango και άλλα. Λειτουργούν τμήματα αθλητικού χορού και κοινωνικού, για ενήλικες, εφήβους και παιδιά από 7 ετών.
Συνεχίζει τη λειτουργία του το τμήμα hip hop & RnB για όσους ενδιαφέρονται για έντονες και δυναμικές χορογραφίες. Χορός που εκφράζει τους σύγχρονους μουσικούς ρυθμούς, για μαθητές από 10 ετών, εφήβους και ενήλικες.

Η Γραμματεία λειτουργεί στο Χώρο Τεχνών, Μπιζανίου και Π. Μελά (3ος όροφος) και τηλεφωνικά μπορείτε να ενημερωθείτε στα τηλέφωνα 23310 78100, 78101. Μέρες και ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00-3.00 και το απόγευμα 5.30-8.30. Το Σάββατο 8.00-2.00. Ενημερωθείτε και για τις εκπτώσεις 20% που ισχύουν στην περίπτωση εφ΄ άπαξ πληρωμής των διδάκτρων, από 5% έως 10% στην περίπτωση που μαθητές θα παρακολουθήσουν δύο ή και περισσότερα τμήματα και οικογένειες που δύο ή περισσότερα μέλη της θα παρακολουθήσουν μαθήματα της ΚΕΠΑ Βέροιας, και άλλες εκπτώσεις.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ