Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΦΩΤΟΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ο νέος «Barok» χώρος στο κέντρο της Βέροιας!

Ένας καινούριος, ανανεωμένος και ζεστός χώρος δημιουργήθηκε στο κέντρο της Βέροιας, για να μας προσφέρει τις αγαπημένες μας συνήθειες στην καλύτερή τους μορφή. Με νέο, ιδιαίτερο στυλ και κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο, το «Barok coffee and juice Gallery», άνοιξε και αναβλύζει μυρωδιά φρεσκοκομμένου καφέ και φρούτων... Φρέσκοι χυμοί σε 43 διαφορετικές γεύσεις σε χορταστικό ποτήρι των 400ml, μόνο με 2,5 ευρώ...

Ο Ωνάσης, η Μέριλιν, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ποπάυ, ο Πικάσο, η Ζιζέλ και πολλές προσωπικότητες, σε απίστευτους συνδυασμούς γεύσεων! Δοκιμάστε τους όλους και αν θέλετε δημιουργήστε το δικό σας συνδυασμό μέχρι και 5 υλικά. Προσθέστε μάλιστα και scoops Αλόης, Γλουταμίνης, Πρωτεΐνης, Γύρης, Σπιρουλίνας και Πρόπολης και απογειώστε το χυμό σας και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια, γεύση και δύναμη. 
Αν είστε πάλι από αυτούς που η μέρα χωρίς καφέ δεν ξεκινάει, στο «Barok» απολαμβάνουμε τον πιο νόστιμο καφέ, σε νέο μεγαλύτερο ποτήρι των 400 ml, με την υπογραφή του βραβευμένου «Julius Meinl». Ίσως ο καλύτερος Freddo Cappuccino που ήπιατε ποτέ!!!
Μεγαλύτερη ποσότητα... μεγαλύτερη απόλαυση...























«Barok Coffee and Juice Gallery»: Μ. Καρακωστή 20, Βέροια
τηλ. 6980 299 099


Επιλογές ζεστού και κρύου καφέ με την υπογραφή 
«Julius Meinl»...


Φρέσκοι Χυμοί σε 43 διαφορετικές γεύσεις με 2,5 ευρώ!
Βρες την αγαπημένη σου ή φτιάξε το δικό σου συνδυασμό έως 5 υλικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ