Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε και η 6η εβδομάδα δημιουργικών εργαστηρίων στον «Πρίγκηπα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Η καλοκαιρινή φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά μας εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., με χρέωση 1 μόλις ευρώ την ώρα συμπεριλαμβανομένου γεύματος (*ελάχιστη χρέωση 4 ευρώ, ειδικές τιμές για αδερφάκια). Σερβίρεται πλούσιο πρωινό κατά τις 10 π.μ. το οποίο περιλαμβάνει κρουασάν, λουκουμάδες, ντόνατσ, φρέσκα ψωμάκια με μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων...
με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας, με αλλαντικά/τυροκομικά. Μετά το τέλος των δημιουργικών εργαστηριών ακολουθεί το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει hot dog ή τοστ με χυμό και φρούτο.
Η 6η εβδομάδα των δημιουργικών εργαστηριών ολοκληρώθηκε. Ακολουθεί η επόμενη με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους!!!

Την εβδομάδα που μας πέρασε τα παιδιά ασχολήθηκαν με το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!! Σχεδίασαν, έκοψαν, χρωμάτισαν, κόλλησαν και έφτιαξαν καλοκαιρινά μόμπιλε με αστερίες, κοχύλια, ψαράκια και άγκυρες και διακόσμησαν τα δωμάτια τους! Ασχολήθηκαν με φύλλα εργασίας , έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς! Τέλος, χρησιμοποιώντας δαχτυλομπογιές, άμμο και κοχύλια έφτιαξαν τα ΠΑΛΑΜΟΨΑΡΑΚΙΑ τους!!!










Νέα εβδομάδα, νέο πρόγραμμα δημιουργικών εργαστηρίων

Το θέμα της 7ης εβδομάδας των δημιουργικών εργαστηριών έχει σχέση με τα «ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ».

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Μετατρέπουμε τα χάρτινα ποτήρια σε γλάστρες και «φυτεύουμε» λουλούδια τα οποία τα έχουμε σχεδιάσει σε χαρτόνια, τα έχουμε κόψει και χρωματίσει!

ΤΡΙΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – ΧΟΡΟΣ- ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μαθαίνουμε τραγούδια που αναφέρονται σε λουλούδια και χορεύουμε στον ρυθμό τους! Παίζουμε ομαδικά παιχνίδια!

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ (ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ)

Ετοιμάζουμε ένα στεφάνι από εφημερίδες, σχεδιάζουμε λουλούδια σε χαρτόνια, τα κόβουμε και τα κολλάμε στο στεφάνι. Πασπαλίζουμε το στεφάνι με χρυσόσκονη και είναι έτοιμο να το κρεμάσουμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

Σχεδιάζουμε λουλούδια σε χαρτόνια, τα χρωματίζουμε και τα διακοσμούμε με γκλίτερ και χάντρες. Τα κόβουμε και τα κολλάμε στην κάρτα. Στο εσωτερικό μέρος της κάρτας γράφουμε τις ευχές μας και την δίνουμε σε ένα άτομο που αγαπάμε πολύ!!


Τηλ. Επικοινωνίας: 2331060703
Διεύθυνση: Βερόης 5

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ