Quantcast

http://picasion.com/

Χαμός ξανά στην Εγνατία Οδό: Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων - Δέκα οι τραυματίες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Αλεξάνδρειας δυο χιλιόμετρα από τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η καραμπόλα σημειώθηκε όταν το Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο χτύπησε επάνω σε προπορευόμενο και στη συνέχεια εκτράπηκε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό τοιχίο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός και η σύζυγός του κατόρθωσαν να βγουν από το όχημα πάνω στο οποίο δευτερόλεπτα μετά έπεσε ένα άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Στο τελευταίο όχημα επέβαιναν δυο κοπέλες, οι οποίες ταξίδευαν από Πτολεμαΐδα προς Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθεια της η οδηγός να αποφύγει τα ήδη τρακαρισμένα αυτοκίνητα εκτράπηκε από την πορεία της και αναποδογύρισε. 
Από τα συντρίμια των οχημάτων βγήκαν σώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι με ελαφρούς τραυματισμούς. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στα Νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης. Από τους τραυματίες τρία είναι παιδιά τα οποία επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο επάνω στο οποίο προσέκρουσε το δεύτερο, ενώ η συνοδηγός του τέταρτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ψυχολογικό σοκ. 
Στο σημείο κατέφθασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες, περιπολικά της Αστυνομίας που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, οχήματα της Εγνατίας Οδού και τέσσερα οχήματα της Π.Υ. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για περισσότερο από μισή ώρα από τον κόμβο της Κουλούρας μέχρι τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα όσοι ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη να ακολουθούν την Π.Ε.Ο. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Σήμερα 31-8-2015 και ώρα 04.45 περίπου, στο 453ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη όταν συγκρούστηκαν 3 οχήματα με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 10 άτομα, εκ των οποίων 8 υπήκοοι Σερβίας (εκ των οποίων 3 ανήλικα παιδιά και 2 γυναίκες), 1 υπήκοος Βουλγαρίας και 1 ημεδαπός.
Από την σύγκρουση στο ένα από τα τρία οχήματα ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ τα ανήλικα παιδιά και οι 2 γυναίκες διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Λόγω του ατυχήματος η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγονταν μέχρι την 07.20 ώρα περίπου μέσω παρακαμπτηρίων οδών, ενώ στη συνέχεια δόθηκαν στην κυκλοφορία οι 2 λωρίδες κυκλοφορίας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας».




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ