Quantcast

http://picasion.com/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Τέχνης ARTville

Το 4ο Φεστιβάλ Τέχνης που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος ARTville το διάστημα 22-26 Ιουλίου 2015 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ο αριθμός επισκεπτών σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! Στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας κάθε μέρα πραγματοποιούνταν παιδικές δράσεις από την ομάδα εκπαιδευτικών του συλλόγου αλλά και ειδικών ανά τομέα...
παρουσιάσεις βιβλίων, συναυλίες, έκθεση φωτογραφίας, σεμινάρια τέχνης και έκθεση χειροποίητων κατασκευών. 
Όλες οι παιδικές δράσεις ήταν μελετημένες και εγκεκριμένες από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης υπό την αιγίδα των οποίων ήταν φέτος το φεστιβάλ. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκος Ξυδάκης απέστειλε χαιρετισμό στο φεστιβάλ επαινώντας την συγκεκριμένη διοργάνωση και το στόχο της.
Οι διοργανωτές χωρίς καμία χρηματοδότηση καταφέραμε με υπεράνθρωπη προσπάθεια να πραγματοποιήσουμε το φεστιβάλ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχοντας στο πλευρό μας επιχειρηματίες της πόλης οι οποίοι στήριξαν το έργο και το όραμά μας. 








Το ευχαριστώ είναι λίγο και αξίζει να τους αναφέρουμε:
ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ Α.Β.Ε.Ε., ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, ΜΗΛΑ KIKU, ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ LOGISTICS, ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΚΑΦΕ ΝΕΟΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΘ. ΠΑΝΤΣΙΟΥ, ΜΑΜΟΥΤΖΗΣ, MEZE ΜΠΑΡ 50-50, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, LIEBE CAFÉ, ΚΑΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑLADDIN-LOURIS, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΛΑΝΤΗΣ, CAFÉ ALLOU, PIZZA NAPOLI, ΤΖΕΠΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, PHOTONET STUDIO, ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ, ΖΗΣΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ – ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΡΙΖΟΣ, SOCIAL CAFÉ FREE, CAFÉ HOME, ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ «ΣΤΥΛ», ΟΠΩΡΟΠΟΛΕΙΟ ΣΤΑΘΗΣ, ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΝΑΟΥΣΑΣ, CARINO, τα ξενοδοχεία ΑΣΤΕΡΑΣ και DELLAGIO που κάλυψαν μέρος της φιλοξενίας των συμμετεχόντων και τα εστιατόρια ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΜΠΡΟΥΣΚΟ και ΣΠΟΝΔΗ που κάλυψαν εξ’ ολοκλήρου τα γεύματα των φιλοξενούμενών μας.

Ευχαριστούμε τη Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας που ήταν συνδιοργανωτής στο φεστιβάλ μας και κάλυψε τις ανάγκες μας σε έντυπο υλικό και διαφημιστικά banners, την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας που εκτύπωσε τα banners των χορηγών μας και το Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του πλακόστρωτου του Δημοτικού Πάρκου και την ευγενική συνεργασία.

Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς που τραγούδησαν και έπαιξαν αφιλοκερδώς βοηθώντας στο έργο του συλλόγου: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Έλενα Δεληχρήστου, Γιάννης Κετάνης, Θωμάς Πέιος, Κατερίνα Μυλωνά, Νίκος Βαρούδης, Άννα Χατζηκυριάκου, Στέργιος Παρίζας, Κώστας Διαμαντής, Νίκος Δραγουμάνος, Βασίλης και Νίκος Αλαΐτσης, Άκης Σιδηρόπουλος.

Τέλος το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και ιδιαίτερα την κ. Νανά Καραγιαννίδου, την κ. Βάσω Μίχου, τον κ. Τσακνάκη Δήμο, τον κ. Αθανάσιο και την κ. Δώρα Μαντζώρου, τον κ. Νίκο Δήμου, τον κ. Παναγιώτη Καραμπινέση, τους κ. Γιάννη Ιωσηφίδη και Λεωνίδα Νταβόρα για την βοήθεια στα λογιστικά θέματα, τον κ. Ηλία Τσέχο που μας δάνεισε βιβλία από τη Βιβλιοθήκη Γιαννακοχωρίου, τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν και πρόβαλαν το φεστιβάλ, την κ. Νατάσα Σεβαστίδου για τις φωτογραφίες, τους πάνω από 130 εθελοντές μας και όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά για τη διεξαγωγή αυτού του πραγματικά δύσκολου για τους καιρούς μας εγχειρήματος!

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Με εκτίμηση,
Για τον πολιτιστικό σύλλογο ARTville
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ