Quantcast

http://picasion.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με αλφαβητική σειρά η εξυπηρέτηση συνταξιούχων από Τετάρτη στη Eurobank

Α-I ΤΕΤΑΡΤΗ 1.7.2015
Κ-M ΠΕΜΠΤΗ 2.7.2015
N-Ω ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.7.2015

Η Τράπεζα Eurobank στο πλαίσιο της απόφασης που ελήφθη κατά τη σύσκεψη του Υπουργού Οικονομικών με τους εκπροσώπους των πέντε μεγαλύτερων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 1η Ιουλίου και για τρεις συναπτές ημέρες, θέτει σε λειτουργία 150 καταστήματα του δικτύου της σε όλη τη χώρα...

προκειμένου να εξυπηρετήσουν μέσα στο σύνηθες τραπεζικό ωράριο τους συνταξιούχους που δεν έχουν χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες και η σύνταξη των οποίων πιστώνεται σε λογαριασμούς που τηρούνται στην Τράπεζα Eurobank. 
Το κατάστημα που θα λειτουργήσει στη Βέροια θα είναι αυτό της οδού Μ. Αλεξάνδρου 27.
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, οι συνταξιούχοι που θα εξυπηρετηθούν μέσω των ταμείων των καταστημάτων (Eurobank και Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου) δύνανται να αναλάβουν ποσό έως 120 ευρώ μετρητά,εφάπαξ καταβλητέο σε καθέναν από τους δικαιούχους κατά το διάστημα της τραπεζικής αργίας.

Δικαίωμα ανάληψης του ποσού των 120 ευρώ, έχουν οι συνταξιούχοιή οι πληρεξούσιοι αυτών τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στην Τράπεζα κατά το παρελθόν ή πρόσωπα νομίμως εξουσιοδοτηθέντα από τους συνταξιούχους καθώς και τυχόν συνδικαιούχοι στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Προκειμένου να εξυπηρετηθεί, ο συνταξιούχος ή συνδικαιούχος του λογαριασμού (ή πληρεξούσιος) θα πρέπει απαραιτήτως να επιδείξει το σχετικό αποδεικτικό από το Ταμείο του, την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο αποδεκτό νομιμοποιητικό έγγραφο, καθώς και τυχόν πληρεξούσιο ή θεωρημένη εξουσιοδότηση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η εξυπηρέτηση θα γίνει με αλφαβητική σειρά βάσει Επωνύμου του συνταξιούχου, και συγκεκριμένα:

Επώνυμο Ημερομηνία εξυπηρέτησης
Α-I Τετάρτη 1.7.2015
Κ-M Πέμπτη 2.7.2015
N-Ω Παρασκευή 3.7.2015

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, η Τράπεζα θα προβεί άμεσα στην έκδοση χρεωστικών καρτών στους δικαιούχους καταβολής συντάξεως, με τις οποίες αυτοί θα μπορούν να προβαίνουν σε αναλήψεις μετρητών σύμφωνα με τα ισχύοντα βάσει της ΠΝΠ της 28ης Ιουνίου 2015 «Τραπεζική αργία βραχείας διαρκείας» (Α’ 65)

Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων η Τράπεζα και το προσωπικό της έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρακαι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Για τυχόν νεότερη τροποποίηση ή συμπλήρωση όσων αναφέρθηκαν παραπάνω η Τράπεζα θα ενημερώσει άμεσα.

Η λίστα των καταστημάτων της Τράπεζας που θα είναι ανοικτά για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων είναι διαθέσιμη στο www.eurobank.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το siteτης Eurobank(www.eurobank.gr) ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 9555000.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ