Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο ΚΡΑΞΙΜΟ του Αλέφαντου στο Βαρουφάκη

Σε ότι αφορά την Ελλάδα τώρα. Ο κόσμος έχει τρελαθεί, μίλαγα με κόσμο στις ουρές που περιμένουν για τις τράπεζες, τραβάνε τα πάθη του Χριστού αλλά ψηφίσανε «ΟΧΙ». Έκανε μεγάλη ζημιά ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος που υποστήριξαν το «ΝΑΙ», έσβησαν αυτοί, τρέλαναν τον κόσμο στα χαράτσια και δεν πήγαν και καθόλου κόντρα τους ξένους. Ούτε ηγέτη βλέπω σε αυτά τα κόμματα να τους διαδεχθεί. Ο Τσίπρας αλωνίζει. Και θα αλωνίζει. Τους έχει όλους για πρωινό ο Τσίπρας μόνος του.
Είναι χαρισματικός, είναι ηγέτης. Και θα είχε φτάσει σε συμφωνία πιστεύω αν δεν είχε δίπλα του τον Βαρουφάκη. Καλά έκανε και τον έδιωξε, ελπίζω να τη γλιτώσουμε στο παρά ένα τώρα. Είναι θέμα των ξένων πλέον. Έχουν τσατιστεί, αλλά δεν είναι εύκολο να διασπάσουν την Ευρωζώνη. Ο Βαρουφάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος υπουργός οικονομικών που πέρασε από την Ελλάδα. Γελοία κατάσταση. Και με αυτά τα μπλουζάκια και τα παντελόνια και το χέρι στην τσέπη, πού πας; Είναι σαν να γινόταν συνέδριο προπονητών, των κορυφαίων προπονητών, να ήταν ο Φέργκιουσον και ο Μουρίνιο, να με καλούσαν και να πήγαινα με το μπλουζάκι και να τους έκανα υποδείξεις, να τους υποτιμούσα. Δε θες γραβάτα κύριε, εντάξει, και εγώ δεν θέλω, βάλε όμως ένα καλό παντελόνι, ένα καλό πουκάμισο και σακάκι, όπως ο Τσίπρας.

Τώρα έχει μπλέξει η κατάσταση, είναι θέμα των ξένων, ελπίζω ότι δεν θα υποβιβαστεί η ομάδα μας από την Ευρώπη. Η δραχμή της χρεοκοπίας είναι άγνωστο πράγμα, δεν μας έχει εξηγήσει η κυβέρνηση τι θα σημαίνει χρεοκοπημένη δραχμή, μιλάνε οι οικονομολόγοι αλλά όλο σαχλαμάρες λένε, όλο έξω πέφτουν, εγώ θέλω υπεύθυνα να βγει και να μας πει ο Τσίπρας τι θα σημαίνει δραχμή και τι είναι καλύτερα να επιλέξουμε, για πόσα χρόνια θα υποφέρουμε και αν αξίζει, τι θα γλιτώσουμε από τα μέτρα. Το έχει πάρει πάνω του το ματς, ο λαός τον εμπιστεύεται, όμως θα ξαναπώ αυτό που πάντα έλεγα ότι όταν είσαι άφραγκος δεν μπορείς να μιλάς φανατικά για κόκκινες γραμμές. Τώρα σε χορεύει στο ταψί ο Ντράγκι, σου έκλεισε τις τράπεζες και σε έχει μια ανάσα από το να μη βγάζουνε οι τράπεζες ούτε 20 ευρώ από τα ΑΤΜ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ