Quantcast

http://picasion.com/

Γιώργος Σοφιανίδης: «Λέω ΝΑΙ, με ελπίδα για νηφαλιότητα και ομοψυχία...»

Συμπολίτες, Αυτές τις κρίσιμες ώρες κάθε πρόσωπο που υπηρετεί σε δημόσια θέση ευθύνης έχει το χρέος να τοποθετηθεί ανοιχτά σχετικά με το μέλλον της χώρας και την απόφαση που καλούμαστε να πάρουμε στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Να είναι ξεκάθαρο, σε όλους και όλες μας, ότι οι στιγμές θα είναι δύσκολες και οι επιλογές επώδυνες είτε σε περίπτωση που το αποτέλεσμα θα είναι “ΝΑΙ” είτε “ΟΧΙ”. Δυστυχώς, η χώρα έχει μπει σε μια περιπέτεια που είναι επικίνδυνη τόσο σε οικονομικό όσο και σε γεωπολιτικό επίπεδο... Καλούμαστε την Κυριακή να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα ασαφές και άκαιρο (καθώς τα κείμενα που αναφέρονται έχουν ξεπεραστεί μέσα στην εβδομάδα), κάτι που δίνει την δυνατότητα το αποτέλεσμα να εκληφθεί από την διεθνή κοινότητα ως απόφαση σχετικά με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε, όλοι και όλες, ότι για ακόμα μια φορά είναι χρέος μας να διασφαλίσουμε ως πολίτες της Ελλάδας, εμείς και κανείς άλλος, την σταθερότητα και την ομαλότητα ανεξάρτητα του αποτελέσματος. Δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερο αποτέλεσμα από το δημοψήφισμα της Κυριακής από τον εθνικό διχασμό που ιστορικά έχει καταστρέψει πολλές φορές τον τόπο μας.
Τέλος, τοποθετούμενος δηλώνω ότι επιλέγω το “ΝΑΙ” γιατί θεωρώ ότι αυτή η επιλογή δεσμεύει την χώρα στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της και σταθεροποιεί την γεωπολιτική της θέση. Κυρίως, όμως, είναι αυτή η επιλογή μου γιατί θα αποτελέσει καταλύτη για πολιτικές εξελίξεις που θα δώσουν την δυνατότητα στον Πρωθυπουργό να καλέσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις σε συστράτευση ώστε να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις δύσκολες στιγμές που έρχονται.  Με ελπίδα για νηφαλιότητα και ομοψυχία,

Γιώργος Σοφιανίδης
Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού
Πρόεδρος ΚΕΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ