Quantcast

http://picasion.com/

Κοντογιαννίδης προς Γρηγοριάδη: «Καλώς ήρθες στο κλαμπ των ανεπιθύμητων» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Παύλος Κοντογιαννίδης παρακολούθησε αυτά που είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης στην Μαρία Σαράφογλου στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και μ' ένα κείμενό του τον αποκάλεσε «Χοσέ Μαρία Βολόντε». Μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει πως μετά από αυτήν την παρέμβαση μπήκε στο κλάμπ των ανεπιθύμητων ή αλλιώς στη μαύρη λίστα των καναλιών. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός Βεροιώτης ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
«Αγαπημένε φίλε και αδερφέ, Κλέωνα Γρηγοριάδη ή Χοσέ Μαρία Βολόντε: Καλώς ήρθες στο κλαμπ των ανεπιθύμητων, στη μαύρη λίστα των καναλιών. Τα έσουρες υπέροχα χθες. Όσο υπάρχουν βέβαια ακόμα, γιατί αν προκύψει το «ΟΧΙ», πολλοί θα χάσουν τις άδειες που στην ουσία δεν έχουν και για αυτό ξεπέρασαν σε χουντοποιηση το ένα το άλλο!!! Έυγε σου γλυκό αγόρι!!!! Κάτω η χούντα της πληροφόρησης! Στους τάφους τους τα πολιτικά ζόμπι του παρελθόντος! Λυπάμαι ειλικρινά τους ανθρώπους του πνεύματος και του πολιτισμού, δύσμοιροι συνάδελφοι που μοστράρουν τη ματαιοδοξία τους μπροστά στις στημένες κάμερες του λόμπι της παραπληροφόρησης για να μας δικαιολογήσουν γιατί θα ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα. Κρίμα για μερικούς που τους είχα σε εκτίμηση!

Υ/Γ: Αγαπητοί ντελάληδες σελεμπριτάδες, κοινώς πανηγυρτζήδες. Το «ΝΑΙ» στην Ευρώπη είναι άλλο ερώτημα δημοψηφίσματος, που θα βάλουν οι πολιτικοί πατρώνες σας, αν έρθουν στην εξουσία! Την Κυριακή ψηφίζουμε «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ» στην πρόταση των δανειστών! Μην αποπροσανατολίζετε τον φτωχό και τον αγράμματο, γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά σας σαν δημόσια πρόσωπα, που επηρεάζεται συνειδήσεις! Θα κριθείτε σύντομα ενώπιον των μελλούμενων δεινών!!!»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ