Quantcast

http://picasion.com/

Στον Κοπανό Νάουσας το απόγευμα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στους νομούς Κοζάνης και Ημαθίας θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με αγρότες και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και να ενημερωθεί για τα προβλήματα, αλλά και τις καινοτόμες καλλιεργητικές φροντίδες που εφαρμόζονται στην περιοχή. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού αύριο το πρωί θα βρίσκεται στο Βελβεντό όπου θα συναντηθεί...
με τη διοίκηση και τα στελέχη του συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ, θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του και θα έχει ανοιχτή συζήτηση με τους αγρότες- μέλη του.

Στις 13:30 ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα, στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ. Στις 19:00 ο επικεφαλής του Ποταμιού θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος στα γραφεία τους, στον Κοπανό Νάουσας.

Η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα με την επίσκεψή του στη «Γιορτή του Ροδάκινου». Εκεί θα συναντήσει μεταξύ άλλων τον πρόεδρο του συνεταιρισμού “Κρόκος Κοζάνης” Νίκο Πατσιούρα, εκπροσώπους του συνεταιρισμού γκότζι μπέρι καθώς και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ