Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη;

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ
Την ξέρεις σίγουρα, αλλά δεν πάει ο νους σου ότι είναι η πεθερά του! Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τους διελαύνοντες Ουρανό (απρόσμενο γεγονός) και Δία (τύχη, φήμη) ανέλαβε ξαφνικά την 5η Ιουλίου χρέη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά από παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά. Η πολιτική του καριέρα είναι λίγο πολύ γνωστή, αυτό που όμως λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης...
είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Κολοκοτά, κόρη πασίγνωστης ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μια άγνωστη πτυχή της οικογενειακή του ζωής, που ο διελαύνων Άρης στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ουρανό του, έρχεται σε άλλους να ξαναθυμίσει και σε άλλους να αποκαλύψει. 
Πάει κάπου το μυαλό σου για το ποια είναι η πασίγνωστη πεθερά του; Αν όχι, τότε οι ατάκες της από ταινίες της στο σινεμά όπως: 
«σας χαιρέτησα δεν σας χαιρέτησα, χαίρετε τι κάνετε καλά ευχαριστώ» στην κωμωδία «Ο Μικές παντρεύεται» ή «θέλετε ένα περγαμόντο;» στην ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» πιθανόν να σε βοηθήσουν. Τι θυμήθηκες; Ναι! Πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι η Νίτσα Μαρούδα! Η σταρ που τις δεκαετίες '60 και 70' έγινε γνωστή μέσα από χαρακτηριστικούς κωμικούς ρόλους της αφελούς ξανθιάς, σκορπώντας άφθονο γέλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ