Quantcast

http://picasion.com/

Παιχνίδια, τραγούδια και σινεμά στις γειτονιές με τον ARTville!

Καθώς προχωράμε προς το ARTville Festival 4, ο πολιτιστικός σύλλογος ARTville μας καλεί όλους να παίξουμε, να τραγουδήσουμε και να δούμε σινεμά όπως παλιά στις γειτονιές! Τα «Παιχνίδια στις Γειτονιές» συνεχίζονται για 2η χρονιά μετά την τεράστια περσινή επιτυχία τους! Οι «Μουσικές στις Γειτονιές» θα γεμίσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια με τραγούδια όπως τότε… 
Φέτος, με τη συνεργασία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, θα έχουμε και «Σινεμά στις γειτονιές». Πραγματοποιήθηκαν ήδη εκδηλώσεις στις Κάτω εργατικές και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, τις οποίες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζει ως εξής:
-Πέμπτη 2 Ιουλίου: Παιχνίδια και Σινεμά στην πλατεία Ειρήνης σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ.

-Παρασκευή 3 Ιουλίου: Παιχνίδια και Σινεμά στα Αλώνια.

-Δευτέρα 6 Ιουλίου: Παιχνίδια και μουσική στο 5ο Δημοτικό Σχολείο (Ποντιακή βραδιά με τη συμμετοχή της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ).

-Τετάρτη 8 Ιουλίου: Παιχνίδια και μουσική στην Αγ. Παρασκευή (Έντεχνη βραδιά).

-Παρασκευή 10 Ιουλίου: Παιχνίδια και μουσική στην τοπική κοινότητα Κοπανού (Λαϊκή βραδιά σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Κοπανού)

-Κυριακή 12 Ιουλίου: Παιχνίδια και μουσική στην τοπική κοινότητα Χαρίεσσας (Λαϊκή βραδιά σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και την ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ)

Το κρεοπωλείο «ΒΑΛΑΝΤΗΣ» σε συνεργασία με την επιχείρηση “ALADDIN-LOURIS“ (φιάλες) χορηγεί hot dog για τα παιδιά σε όλες μας τις εκδηλώσεις!

Σας περιμένουμε!!! Α! Και όλα ΔΩΡΕΑΝ!!!

Ώρα έναρξης «Παιχνιδιών στις Γειτονιές»: 6:30 το απόγευμα
Ώρα έναρξης «Μουσικής στις Γειτονιές»: 9:00 το βράδυ
Ώρα έναρξης «Σινεμά στις Γειτονιές»: 9:00 το βράδυ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ