Quantcast

http://picasion.com/

Τα «μαζέψανε» και φύγανε από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Αυτή την κατάσταση αντιμετωπίζουν αρκετά χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ έργα στο δήμο Βέροιας, που είτε έχουν μείνει στη μέση είτε μείνανε μόνο στα χαρτιά. Ένα από αυτά είναι και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, όπου το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης και του περιβάλλοντα χώρου, έμεινε στη μέση, με τους εργάτες να λένε «Τα μαζεύουμε και φεύγουμε... Μέχρι νεωτέρας... και πολύ καθίσαμε!», σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου κ. Αρίστη Κουκουρίκου...

 «Κι επειδή όλοι έχουν αναφέρει παραδείγματα από τον μικρόκοσμό τους, οφείλω να κάνω κι εγώ μία... Η ενεργειακή αναβάθμιση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και του περιβάλλοντος χώρου ξεκίνησε στις 2/2/2015. Έργο με 100% χρηματοδότηση ΕΣΠΑ ύψους 680.000 ευρώ, το οποίο μοιραστήκανε δύο εργολάβοι της πόλης. 
Ο ένας που ανέλαβε το κτίριο, πριν ολοκληρώσει τις εργασίες του, έκανε διακοπή εργασιών (22/6) διότι δεν του καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα από το αντίστοιχο υπουργείο- και πολύ καλά έκανε. Ο έτερος που ανέλαβε τον περιβάλλοντα χώρο (αυλή, πεζοδρόμια, πάρκα) αυτή τη στιγμή στρώνει κυβόλιθους στην αυλή. Ούτε αυτός πληρώθηκε... Απλά συνεχίζει να δουλεύει γιατί έχει υλικό που δεν μπορεί να το αφήσει έκθετο.* Έτσι, για την ιστορία... για το τι σημαίνει Ευρώπη και διαχείριση πόρων από τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση», ανέφερε η κ. Κουκουρίκου σε πρόσφατο δημοσίευμά της.


* και ο δεύτερος εργολάβος του έργου έκανε διακοπή εργασιών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ