Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα της Βέροιας με 0-2 από την Γκεντσλερμπιρλιγκί

Την ήττα με 0-2 γνώρισε η «Βασίλισσα» από την Genclerbirligi στο τρίτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή φάση, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Genclerbirligi και προηγήθηκαν στο 45'. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν ανώτερη χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες με Μαραγκό και Μάνο. Στο τελευταίο όμως λεπτό δέχθηκε γκολ μετά από γρήγορη αντεπίθεση της Genclerbirligi.

Το προφίλ του αγώνα:

34' Μετά από κάθετη του Βεργώνη στον κενό χώρο, ο Γεωργιάδης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, τσίμπησε την μπάλα περνώντας και τον Kaplan, αλλά βρέθηκε πλάγια και πάσαρε στον Γιαννούλη, ο οποίος σέντραρε και ο Ναζλίδης με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία με τους αμυντικούς της Genclerbirligi να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.
45' Γκολ για την Gencerbirligi με τον El Kabir μετά από αδράνεια της άμυνας σε εκτέλεση φάουλ του Latovlevici
55' Σουτ του Μεληκιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Karabulut να μπλοκάρει
58' Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιαδή, ο Μπαλάφας πασάρει με το κεφάλι στον Μαραγκό, ο οποίος σουτάρει με τον Karabulut να αποκρούει εντυπωσιακά
65' Εκτέλεση φάουλ του Dolce Neto με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Karabulut
74' Σουτ του Μεληκιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να καταλήγει πάνω στον Karabulut
86' Κόρνερ του Dolce Neto, κεφαλιά-πάσα του Μπαλάφα στον Μάνο, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Karabulut
90' Γκολ για την Genclerbirligi με τον Kocer μετά από γρήγορη αντεπίθεση από την αριστερή πτέρυγα.

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης (73’ Βασιλειάδης), Malon Aragones (77’ Μάνος), Ostojic (85' Αργυρόπουλος), Edjenguele (46’ Μαραγκός), Τσουμάνης, Battion (46’ Μπαλάφας), Βεργώνης (83' Καρακώστας), Γεωργιάδης (62’ Dolce Neto), Merebashvili (46’ Arce Latapi), Γιαννούλης (46’ Μεληκιώτης), Ναζλίδης (73’ Kola).

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας» συνεχίζεται σήμερα με διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Doorwerth.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ