Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγωνία στους πολίτες της Βέροιας: Ουρές ξανά από το πρωί στα ΑΤΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ελάχιστα λεπτά μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Παρασκευής, εκατοντάδες κόσμου έσπευσε στα ΑΤΜ, προκειμένου να κάνει ανάληψη των χρημάτων του, με το φόβο ότι οι τράπεζες θα κλείσουν και θα ξεμείνει η χώρα από ρευστό. Σε ολόκληρη την πόλη της Βέροιας σχηματίστηκαν ατελείωτες ουρές. Από το πρωί η ίδια εικόνα, με πολλά μηχανήματα...

αυτόματης ανάληψης να δέχονται τους εκατοντάδες Βεροιώτες, οι οποίοι θέλουν να κάνουν ανάληψη. «Θα σηκώσω όσα μου επιτρέπει η τράπεζα. Δε χαίρομαι με την απόφαση Τσίπρα. Όλοι οι πολιτικοί φταίνε που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Ποιος λαός να αποφασίσει, όταν τον έχουν φτάσει εδώ που τον έχουν φτάσει;», λέει στο «Βεροιώτη» πολίτης που μαζί με τη σύζυγό του έσπευσαν να σηκώσουν χρήματα, φοβούμενοι μήπως γίνει και στην Ελλάδα ό,τι και στην Κύπρο.
Ουρές σχηματίστηκαν έξω από το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Βενιζέλου, της Εθνικής και της Eurobank στη Μητροπόλεως και της ALPHA στη πλατεία του Αγίου Αντωνίου. Με τον ρυθμό που γίνονται οι αναλήψεις φαίνεται πως πολύ σύντομα τα ΑΤΜ θα έχουν στερεύσει. Την ίδια ώρα η Alpha Bank διέκοψε τις συναλλαγές μέσω του web banking μέχρι και την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ