Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μέθυσε» με μελωδίες το κοινό της Βέροιας η Νατάσα Μποφίλιου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε σήμερα το βράδυ ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ. Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους 1500 και πλέον Βεροιώτες που βρέθηκαν στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη». Η Νατάσα «μέθυσε» με την ερμηνεία και την αμεσότητά της το κοινό, ενώ οι σταγόνες της βροχής που άρχισαν να πέφτουν αργότερα, δεν στάθηκαν ικανές να πτοήσουν κανέναν.

Όσα λόγια και να ειπωθούν για τη συγκεκριμένη ερμηνεύτρια είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν την πραγματική διάσταση που εκμπέμπει το ταλέντο της. Ακομπλεξάριστη, άνετη και ανατρεπτική, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, όπως το «Σ' έχω βρει και σε χάνω», «Μέτρημα», «Εν λευκώ», «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» και πολλά άλλα. Φωνή που σου μιλάει κατευθείαν στην ψυχή, με λαμπερή σκηνική παρουσία, γεμάτη ενέργεια, ένταση, πάθος και ιδιαίτερα επικοινωνιακή, γέλασε με το κοινό της, που στιγμή δεν έπαψε να τη χειροκροτεί.
Ειδικά την στιγμή που τραγούδησε το «Παραπονεμένα Λόγια» σε μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου και στίχοι Μάνου Ελευθερίου, ο κόσμος την αποθέωσε πραγματικά. Εκπληκτικοί ήταν επίσης οι συνεργάτες - μουσικοί της Ν. Μποφίλιου, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον μαέστρο, ενορχηστρωτή, πιανίστα, τραγουδιστή... συνεργάτη της Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος κατάγεται από το Πλατύ Ημαθίας.
Άψογοι επαγγελματίες βέβαια και όλοι οι τεχνικοί, τόσο για τον εντυπωσιακό φωτισμό, όσο και για τον ήχο, που ακόμα και κατά τη διάρκεια της βροχής έδωσαν αγώνα δρόμου για να μη διακοπεί η συναυλία. Αναμφίβολα, η αποψινή συναυλία ήταν από τα κορυφαία μουσικά γεγονότα της φετινής χρονιάς στη Βέροια.






















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ