Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πασίγνωστος Βεροιώτης σε παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γάμος του ποδοσφαιριστή Νίκου Καράμπελα με το μοντέλο Αμάντα Λαγκαδιανού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στον Άγιο Σώστη στην Μύκονο. Όπως είναι φυσικό, σ' ένα τέτοιο γάμο, ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρξαν και πολλοί εκπρόσωποι τόσο από το χώρο της μόδας και του καλλιτεχνικού στερεώματος, όσο και από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ανάμεσά τους και ο πασίγνωστος Βεροιώτης πρώην ποδοσφαιριστής...

Παντελής Καφές, που πραγματοποίησε ένα ταξίδι «αστραπή» από τη Χαλκιδική -όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά- στη Μύκονο, για να τιμήσει τον πολύ καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Νίκο Καράμπελα.
Ο Παντελής, στιλάτος όπως πάντα, έκανε την εμφάνισή του λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο γραφικό εκκλησάκι, με παντελόνι στο χρώμα της άμμου, λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι, ενώ το λευκό καπέλο - καβουράκι που φορούσαν όλοι οι άντρες καλεσμένοι, συμπλήρωσε απόλυτα το στυλ του. Ακολούθησε ξέφρενο πάρτι στον Ορνό, με τους εν ενεργεία αλλά και πρώην άσσους του ποδοσφαίρου, όπως ο Ανδρέας Νινιάδης, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Θανάσης Παπάζογλου και ο Λουκάς Βύντρα, μοντέλα, ανθρώπους της show biz, επιχειρηματίες και άλλους, να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ