Quantcast

http://picasion.com/

Που βρίσκεται ο Βεροιώτης «Τσάκας» από το Big Brother;

Ο κόσμος τον λάτρεψε και τον αποθέωσε. Κανείς δεν θα ξεχάσει την βραδιά του τελικού που η νίκη θα κρινόταν μεταξύ του Γιώργου Τσάκα και του Πρόδρομου, με τα μηχανάκια της ΑGΒ να σπάνε το ρεκόρ τηλεθέασης. Μεγάλος νικητής ο Γιώργος Τσάκας, φεύγοντας με το έπαθλο των 150.000 ευρώ, ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τότε δεδομένα. Η ζωή του θα άλλαζε ριζικά και ραγδαία, θα γινόταν ένας από τους πιο περιζήτητους celebrities...
θα έκανε πραγματικότητα το μεγάλο του όνειρο κυκλοφορώντας ένα cd με ποντιακά τραγούδια και τον τραγουδιστή τον ίδιο. Ώσπου πριν από μερικά χρόνια ο Γιώργος Τσάκας θα απαρνιόταν την δημοσιότητα και θα εξαφάνιζε τα ίχνη του. Πολλοί θεώρησαν εκείνη τη περίοδο πως ο Γιώργος Τσάκας κερδίζοντας αυτό το ποσό θα είχε πιάσει την τελική και θα ζούσε μια πλουσιοπάροχη ζωή... Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων όμως δεν θα αργούσε να κάνει «φτερά», αφού έπρεπε να καλυφτούν τα τεράστια χρέη που του είχε αφήσει μια επιχείρηση με γεωργικά προϊόντα. 
Με ότι του απέμεινε θα προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή τότε στο κομμάτι της γεωπονικής που λατρεύει, μην έχοντας όμως για μια ακόμη φορά την επιθυμητή οικονομική κατάληξη. Παράλληλα, προσπαθώντας να σώσει το γάμο του με Άννια που του χάρισε το πρώτο του γιο τον Δημήτρη, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης θα βρισκόταν εκ νέου στο μηδέν. Το τέλος του γάμου του με την Αννια φέρεται να ήταν επεισοδιακό... Παλεύοντας για μια ακόμη φορά δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε να εργάζεται ως γεωπόνος στον αγροτικό συνεταιρισμό της Νικομήδειας. Στην ζωή του τότε έρχεται ένας άγγελος, όπως την αποκαλεί και σήμερα μετά από τρία χρόνια σχέσης. Η Χριστίνα ήταν η γυναίκα που κατάφερε να τον ανασηκώσει και να του δώσει την δύναμη να πατήσει ξανά στα πόδια του. Λέγοντας του πριν από ενάμιση χρόνο και όντας ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον 1,5 έτους σήμερα Παναγιωτάκη, «Πάμε να φύγουμε να κάνουμε μια νέα μια νέα αρχή στην Γερμανία». Έτσι πήραν την απόφαση να μεταναστεύσουν. Πλέον εργάζεται και ζει μόνιμα εκεί. Μπορεί να του λείπει η πατρίδα και η Ημαθία, αλλά κατάφερε να κάνει ευτυχισμένη τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ