Quantcast

http://picasion.com/

Ο «Πρίγκηπας» μας ανακοινώνει το πρόγραμμα φύλαξης - δημιουργικών εργαστηρίων της 1ης βδομάδας!!!

- ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
-ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ
Η πρώτη εβδομάδα φύλαξης των παιδιών στον «Πρίγκηπα», η οποία αποτέλεσε κατ' ουσίαν εβδομάδα γνωριμίας και προσαρμογής των παιδιών, ολοκληρώθηκε. Η καλοκαιρινή φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά μας εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., με χρέωση 1 μόλις ευρώ την ώρα συμπεριλαμβανομένου γεύματος... (*ελάχιστη χρέωση 4 ευρώ, ειδικές τιμές για αδερφάκια). Σερβίρεται πλούσιο πρωινό κατά τις 10 π.μ. το οποίο περιλαμβάνει κρουασάν, λουκουμάδες, ντόνατς, φρέσκα ψωμάκια με μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας, με αλλαντικά/τυροκομικά. Μετά το τέλος των δημιουργικών εργαστηριών ακολουθεί το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει hot dog ή τοστ με χυμό και φρούτο.
Η εβδομάδα που ακολουθεί ανοίγει τον κύκλο των δημιουργικών εργαστηρίων με την οποία θα ασχοληθούν τα παιδιά, υπό την επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών μας. 


Το θέμα της 1ης εβδομαδας (22/06 - 26/06) είναι το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ». 
Συγκεκριμένα:

• ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΙΑΤΑΚΙΑ» - τα παιδιά χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά π.χ. άμμο, κοχύλια, βότσαλα, δαχτυλομπογιές, γκοφρέ χαρτί κ.α. θα αποτυπώσουν σε χάρτινο πιάτο την εικόνα μιας παραλίας

• ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ: – «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΟΡΝΙΖΑ» - κάθε παιδί ετοιμάζει τη δική του καλοκαιρινή κορνίζα χρησιμοποιώντας καλοκαιρινά υλικά π.χ. άμμο, βότσαλα, κοχύλια, αστερίες κ.α. και τοποθετεί στην κορνίζα τη φωτογραφία που έφερε

• ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ: «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΜΟΥΣΙΚΗ -ΧΟΡΟΣ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΑ» - Τα παιδιά μαθαίνουν καλοκαιρινά τραγούδια και χορεύουν στο ρυθμό των τραγουδιών (είτε ατομικά, είτε ομαδικά)
Ποιος θα μεταφέρει πιο γρήγορα τα βότσαλα;
Πετάς το βότσαλο για να πετύχεις το στόχο.
Η ομάδα που θα σχηματίσει τα περισσότερα γεωμετρικά σχήματα με βότσαλα κερδίζει.

• ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ: «ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΩΝ» - κατασκευή ανεμόμυλου (ομαδική χειροτεχνία)

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ: «ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΑ» - τα παιδιά σχεδιάζουν σε χαρτόνι ψάρια, αστερίες, χταπόδια και κολλάνε βοτσαλάκια αφού τα έχουν πρώτα χρωματίσει, ετοιμάζοντας τα δικά τους ψηφιδωτά.

Την επόμενη εβδομάδα τα παιδιά θα ασχοληθούν με το ΝΕΡΟ!!!!!

Σας ευχόμαστε καλή δημιουργική εβδομάδα!!!!


Τηλ. Επικοινωνίας: 2331060703
Διεύθυνση: Βερόης 5




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ