Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη φοιτητών στην Σχολή Αστυνομίας της Βέροιας

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι την 29-05-2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων/Τεχνολογικού Επαγγελματικού Ιδρύματος Θεσσαλίας στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος... προκειμένου, στα πλαίσια του μαθήματος «Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων», να ενημερωθούν σχετικά, από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων/Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Τακτικό καθηγητή της Σ.Μ.Ε.Β.Ε., κ. Γεώργιο Ασπρίδη, με το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και τον τρόπο εκπαίδευσης και ανάπτυξης των στελεχών της.

Ο Διοικητής της Σχολής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο οποίος υποδέχτηκε τους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και τους συνοδούς καθηγητές, τους ενημέρωσε ενδελεχώς για τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική δραστηριότητά του Κέντρου, από την έναρξη λειτουργίας του έως σήμερα, την προοπτική, τους στόχους του, την προγραμματισμένη μελλοντική εκπαιδευτική του δράση, και τη διεθνή αστυνομική συνεργασία και πορεία με μοχλό την Κατάρτιση – Επιμόρφωση και Μετεκπαίδευση.

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Σχολής, κατά τη διάρκεια της οποίας οι σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και οι συνοδοί καθηγητές, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την αρτιότητα και πληρότητα τους.

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους εκπαιδευόμενους αστυνομικούς και στους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων/Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Τακτικός καθηγητής της Σ.Μ.Ε.Β.Ε., κ. Γεώργιος Ασπρίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εκτεταμένη και άρτια ξενάγησή τους στο Κέντρο και ακολούθως ανταλλάχθησαν αναμνηστικά δώρα με το Διοικητή της Σχολή και με το πέρας της επίσκεψης ακολούθησε ξενάγηση των σπουδαστών, συνοδεία του Διοικητή και προσωπικού της Σχολής, στον αρχαιολογικό χώρο του μουσείου της Βεργίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ