Quantcast

http://picasion.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα διακοπή ρεύματος στην Ημαθία

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας. Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στις παρακάτω περιοχές:
- Την Τετάρτη 27 Μαΐου από τις 08.00πμ έως τις 10.00πμ, στο χωριό Παλατίτσια, στον δρόμο από το βενζινάδικο προς τον συνεταιρισμό Μελίκης
- Την Τετάρτη 27 Μαΐου από τις 10.30πμ έως τις 14.00μμ, στην εκκλησία του παλιού χωριού στον Διαβατό, λίγο έξω από το χωριό
- Την Πέμπτη 28 Μαΐου από τις 08.00πμ έως τις 10.00πμ, στο χωριό Νησί, στην είσοδό του από Βρυσάκι
- Την Πέμπτη 28 Μαΐου από τις 10.30πμ έως τη 13.00μμ, στην περιοχή Άμμου στο φωτοβολταϊκό Ζιαμπούλη
Να ληφθεί υπόψη, ότι ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ