Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ανοιξιάτικη Γιορτή της ένωσης Καθηγητών Αγγλικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 3ο Spring Festival (Ανοιξιάτικη Γιορτή) της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με τίτλο «Love, Peace and Friendship» σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας και υπό την αιγίδα της σχολικής συμβούλου κ. Καλλιόπης Κιοκπάσογλου, την Τετάρτη 13 Μαΐου στον Χώρο Τεχνών. Στην γιορτή συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από 20 σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του νομού μας... και μας χάρισαν μια απολαυστική βραδιά με το ταλέντο τους τραγουδώντας, χορεύοντας , παίζοντας θέατρο στα αγγλικά και εκθέτοντας τις ζωγραφιές και τις φωτογραφίες τους εμπνευσμένοι από την Αγάπη, την Ειρήνη και την Φιλία.
Για την πραγματοποίηση αυτής της τόσο απαιτητικής εκδήλωσης θα θέλαμε κι εμείς με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας , τον Πρόεδρό της κ. Σοφιανίδη Γεώργιο, τον Διευθυντή της κ. Καμπούρη Γιάννη, την κ. Καραγιαννίδου Νανά και τους τεχνικούς κ. Ανδρεόπουλο Γιώργο,κ. Πελαλίδη Παναγιώτη και κ. Τυφλίδη Κωσταντίνο για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν για να μπορούμε εμείς να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας και για την μεγάλη τους προσφορά στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους μαθητές και στις μαθήτριες καθώς και στους υπεύθυνους καθηγητές που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος της Ένωσης



Αναστασία Ασικίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ