Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο ευχαριστεί την ΠΑΕ Βέροια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου ευχαριστεί ολόθερμα τους παίκτες της ΠΑΕ Βέροια και, ειδικά, τους Γιώργο Γεωργιάδη, που αγωνίζεται με το νούμερο 77, Σωτήρη Μπαλάφα με το νούμερο 25, Θωμά Ναζλίδη με το νούμερο 13 και Στέφανο Ντόγο με το νούμερο 17, που επισκέφτηκαν το σχολείο μας την Πέμπτη 7 Μαΐου. Οι αθλητές αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους στα παιδιά μας, απαντώντας με υπομονή στις καταιγιστικές ερωτήσεις τους...

και στη συνέχεια υπέγραψαν για αρκετή ώρα αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους, παρά την κούραση της προπόνησης. Η εντύπωση που μας άφησαν οι παίκτες είναι ότι συνδυάζουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, με τη σεμνότητα που πρέπει να διακρίνει κάθε αθλητή. Τους οφείλουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» γιατί έδωσαν στα παιδιά μας την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά, κυρίως, γιατί έδωσαν στα παιδιά μας πολύ χαρά. Ευχόμαστε να πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους και ελπίζουμε να ξαναεπισκευτούν το σχολείο μας και την ερχόμενη σχολική χρονιά.

Ευχαριστούμε, κυρίως, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροιας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, επειδή με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ομάδα και την κοινωνία της Βέροιας. Του ευχόμαστε να έχει επιτυχίες στις δραστηριότητές του και μακάρι η ΠΑΕ Βέροια να κατακτήσει ακόμα καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον κ. Ζήση Πατσίκα και τον κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Βέροιας, που συνόδευσαν την αποστολή και συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Διευθυντή και την γυμνάστρια του 14 Δ.Σ., κ. Αθανάσιο Σταυρίδη και κ. Χρυστάλλα Χατζηστυλλή, καθώς και τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, για την θερμή υποστήριξη όλων των εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.

Με το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να ευχηθούμε στα παιδιά μας «καλές διακοπές», με την υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε πάντα να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και τις δυσκολίες της εποχής, με την δύναμη που μας δίνει η αγάπη τους και το χαμόγελό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ