Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1/5 στην «Κρυολιπόλυση»: Η απόλυτη θεραπεία για το τοπικό πάχος ήρθε και στα «LIPOGEN» Βέροιας!

ΧΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!!
Γνωρίστε και εσείς την επαναστατική μέθοδο «Κρυολιπόλυση ESWT Shape 2 LIPOGEN». Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα 2331020613 και 2331020623 έως 01/05/2015 και κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ 50%. Η κρυολιπόλυση με τη μέθοδο ESWT Shape 2 LIPOGEN αποτελεί το επόμενο «όπλο» στη μείωση του σωματικού λίπους...


προσφέροντας μια αναίμακτη και εντελώς ακίνδυνη καταστροφή των λιποκυττάρων από περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση λίπους, όπως είναι η κοιλιά, οι γλουτοί και οι μηροί.

Πριν και Μετά από ΜΙΑ μόνο εφαρμογή
Το ESWT Shape 2 LIPOGEN μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας πάγωμα των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η μέθοδος και η αποτελεσματικότητά της έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής, αυτό του Harvard και της Massachusetts. Και έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA).

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης με ESWT Shape 2 LIPOGEN;
• Αποτελεί μια ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ μέθοδο
• Ανώδυνη θεραπεία, χωρίς αναισθησία
• Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες
• Το ESWT Shape 2 LIPOGEN διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος
• Ορατή και άμεση μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια
• Δεν δημιουργεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά
• Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές
• Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς με σωματική άσκηση αλλά και άλλες τυχόν θεραπείες που έχουν επιλεγεί.

Ποιες είναι οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία με ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ;
Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι κυρίως: Κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια.

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η θεραπεία;
Κατάλληλοι υποψήφιοι για το ESWT Shape 2 LIPOGEN είναι τα άτομα που είναι σε καλή κατάσταση υγείας και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη στην περιοχή που έχει εφαρμοστεί.


Πόσο κοστίζει η θεραπεία;
Το κόστος της κρυολιπόλυσης με ESWT Shape 2 LIPOGEN καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος και την περιοχή που θα εφαρμοστεί, για αυτό και επ’ ακριβώς μπορεί να οριστεί μόνο μετά από κλινική εξέταση. Κατά προσέγγιση ξεκινάει από 150€ η θεραπεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ