Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Βεροιώτης γιατρός που «κατέκτησε» τις Κυκλάδες!!!

Ένας λαμπρός επιστήμονας από τη Βέροια, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια, να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς και αξιόλογους γιατρούς των Κυκλάδων. Ο όρκος στον Ιπποκράτη, η αγάπη του για τον συνάνθρωπο και οι ιατρικές υπηρεσίες που
πρόσφερε απλόχερα στους κατοίκους των πιο απομακρυσμένων νησιών του Αιγαίου, τον καθιέρωσαν αμέσως στην συνείδηση του κόσμου. Το όνομά του είναι Κώστας Θεοδωρίδης, με «ρίζες» από τον Προμηθέα και την Καλλιθέα... Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας (1977- 1996) η καρδιά του «χτυπούσε» πάντα για τη Βέροια, την οποία και υπεραγαπούσε. 
Εργάστηκε αρχικά από το 1997-1998 ως σερβιτόρος στο «Status» και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μαζέψει χρήματα για να σπουδάσει αυτό που πάντα ονειρευόταν. Από το 1998 έως και το 2004 σπούδασε Ιατρική στο Βουκουρέστι και κατόπιν πήρε την επίσημη αναγνώριση του πτυχίου του από το «ΔΙΚΑΤΣΑ». Το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, το έκανε το καλοκαίρι του 2008, όταν και εργάστηκε στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο της Σύρου και της όμορφης Σίφνου.
Εκεί γνώρισε και την μέλλουσα σύζυγό του Μαρία, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδάκι. Στο ενδιάμεσο, από τον Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι και τον Απρίλιο του 2010 έκανε Γενική Χειρουργική για 8 μήνες στο Νοσοκομείο της Βέροιας, με Διευθυντή τότε, τον κύριο Δεμερτζίδη. Από το Μάιο του 2010 εώς και τον Δεκέμβριο του 2012 ξαναγύρισε στις Κυκλάδες με νέο πέρασμα από την Σίφνο και την Σέριφο. Η αγάπη των κατοίκων και η αποδοχή που είχε από το σύνολο της κοινωνίας, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για αυτόν.
«Δέθηκα πάρα πολύ με αυτά τα δύο νησιά και θα τα έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Οι άνθρωποι των Κυκλάδων είναι ξεχωριστοί και διακατέχονται από αγνά συναισθήματα. Ήταν τιμή για εμένα να προσφέρω τις ιατρικές μου υπηρεσίες και να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους που βιώνουν πολλές δυσκολίες, ειδικά κατά την χειμερινή περίοδο» μας εξομολείται ο ίδιος και συνεχίζει:  «Στην όμορφη Σίφνο, γνώρισα τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου. Την γυναίκα μου! Από την πρώτη στιγμή που την είδα, κατάλαβα πως ήταν η εκλεκτή της καρδιάς μου και εκείνη που θα με έκανε για πάντα ευτυχισμένο». Από τον Ιανουάριο του 2013 έως και σήμερα, κάνει Ορθοπεδική Χειρουργική - Τραυματολογία στο Ασκληπιείο της Βούλας στην Αθήνα! 
Εξακολουθεί παρ' όλα αυτά, αν και λείπει χρόνια από την Ημαθία, να έρχεται και να βλέπει την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο ίδιος: «Μου λείπει πάρα πολύ η πανέμορφη Βέροια. Η καταπληκτική μου παρέα και γενικότερα οι χαλαροί ρυθμοί της ζωής στην Μακεδονία. Θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου χαιρετίσματα σε όλους τους Βεροιώτες και τα χρόνια μου πολλά σε όλο τον κόσμο» καταλήγει ο γοητευτικός γιατρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ