Quantcast

http://picasion.com/

Πέντε «τρελοκομεία» της Βέροιας θα πάνε στο «Άκου τι είπαν»

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΙΩΤΗ
Την συγκεκριμένη πληροφορία την αλιεύσαμε από έγκυρη και καλά επιβεβαιωμένη πηγή, η οποία γνωρίζει πολύ καλά την συγκεκριμένη παρέα. Όπως μας ενημέρωσε πέντε πολύ γνωστοί Βεροιώτες (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες), ετοιμάζονται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και να εκπροσωπήσουν την πόλη μας στο γνωστό και πετυχημένο τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «δαιμόνιοι» Βεροιώτες έκαναν σχετική αίτηση και περιμένουν από την παραγωγή να τους καλέσει για να λάβουν μέρος. Είναι γνωστά «τρελοκομεία» της Βέροιας που είναι σίγουρο πως θα κάνουν άνω - κάτω την εκπομπή.
Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, άλλοι πέντε συμπολίτες μας πήγαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μάλιστα είχαν καταφέρει να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο, τον Γιώργο, τον Βασίλη, τον Γιάννη και τον Γιώργο που με την ομάδα «Οι νοικοκύρηδες της Βέροιας» κατάφεραν να στρέψουν εάνω τους όλα τα τηλεοπτικά βλέμματα. Ο Αλέξανδρος που έχει καφετέρια, ο Βασίλης που είναι γυμναστής και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, ο Γιάννης που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ο Γιώργος που είναι ποδοσφαιριστής και έπαιζε σε ομάδα της Κέρκυρας και ο Γιώργος που είναι ηλεκτρονικός μηχανικός. 
Τα αγόρια από τη Βέροια, που συνοδεύονταν από μια όμορφη παρέα γυναικών που τους υποστήριζε και τους ενθάρρυνε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορεί να μην είχαν κερδίσει στον τελευταίο γύρω «fast money» τα 5000 ευρώ, κέρδισαν όμως 323 ευρώ και αρκετές θαυμάστριες που βρισκόταν εκείνη τη μέρα στο πλατό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ