Quantcast

http://picasion.com/

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα κουτσομπολιά της Βέροιας!!!

ΓΡΑΦΟΥΝ Η «ΚΑΤΙ» ΚΑΙ Η «ΙΝΑ»
Γεια σου αγαπάκι. Γεια σου και εσένα φιλενάδα. Ένας καλός άνεμος μου είπε πως μου έχεις πολλά καυτά gossip από τη Βέροια, είναι αλήθεια; Αν είναι λέει; Όλα θα σου τα πω αγαπημένη μου και θα βγάλω όλα τα άπλυτα της πόλης στη φόρα. Σιγά καλέ, με κάνεις και τρομάζω. Να φανταστώ πάλι για παράνομους έρωτες θα μιλήσουμε; Τσουκ. Θα σου πω για μια Βεροιώτισσα...
που τώρα τελευταία έχει σηκώσει πολύ ψηλά την μυτούλα της και το παίζει πολύ σνομπ παντού. Δηλαδή; Να, επειδή ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook και έχει 500 like, νομίζει πως ολόκληρη η πόλη ασχολείται μαζί της. Τις προάλλες στον πεζόδρομο, μου έσκασε με ένα στυλ και ένα τουπέ, λες και δεν υπάρχουν άλλες. Άσε που θεωρεί πως όλοι οι άνδρες την φλερτάρουν. Φιλενάδα αυτά είναι κομπλεξικά πράγματα. Το ξέρω γλυκιά μου, αλλά δυστυχώς η ίδια δεν το αντιλαμβάνεται. 
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Για εκείνο το ζευγάρι (επιχειρηματίας και μοντέλο) που είχε βγάλει αποκλειστικό θέμα ο «Βεροιώτης», έχεις ακούσει τίποτα; Καλέ, όλη η Βέροια με αυτό ασχολείται. Εκείνος μάλλον είναι τρελός και παλαβός για εκείνη, ενώ η όμορφη Βεροιώτισσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει τον έρωτά της. Από την στιγμή που βγήκε το θέμα, όλα τα αδιάκριτα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω τους. Στο Public λέει τους είδαν σε τρυφερό τετ-α-τετ. Καλέ δεν είχε ξεκολλήσει όλο το βράδυ από πάνω της. Μάλιστα, από ότι μαθαίνω την κάλεσε και στο μαγαζί που έχει, αλλά αυτή δεν έχει πάει. Γιατί; Είσαι τρελή μωρή; Τι δεν καταλαβαίνεις βρε «Κάτι» μου; Θέλεις να βγει καμία φωτογραφία στα social media και να τρέχουν και να μην φτάνουν; Αυτός είναι πλούσιος; Ε, δεν πεινάει κιόλας. Το έχει το πακετάκι του. Πάντως είναι νοστιμούλης! 
Για το γνωστό παντρεμένο ζευγάρι που χώρισε μετά από 20 χρόνια, τι έχεις μαθει; Αχ! Καλή μου όταν μπαίνει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, όλα αλλάζουν και όλα ανατρέπονται. Άλλωστε πως μπορεί μια 45χρονη να ανταγωνιστεί μια 25χρονη; Είναι νέα, όμορφη και σέξι. Λίγο ήθελε ο λεγάμενος να την πατήσει; Βγήκε το διαζύγιο; Όχι ακόμα, αλλά έχει κινηθεί η διαδικασία. Αληθεύει πως αυτή είναι έγκυος; Νομίζω πως αυτό είναι μια φήμη που την έβγαλε η κολλητή της φίλη που την ζηλεύει πολύ. Που κολλάει η κολλητή φίλη της 25χρονης; Αχ! «Κάτι» μου, ζεις στη Βέροια και δεν μαθαίνεις τίποτα. Μα από εκεί την γνώρισε ο γοητευτικός επιχειρηματίας. Είχε πριν δεσμό μαζί της. Είχαν συνευρεθεί μερικές φορές. Πλάκα μου κάνεις «Ίνα μου»; Όχι καθόλου! Δηλαδή, ήταν παντρεμένος και απατούσε την γυναίκα του με μια άλλη και την ώρα που γνώρισε την κολλητή της φίλη, παράτησε την ερωμένη του και ζήτησε διαζύγιο και από την γυναίκα του; Ακριβώς! Δηλαδή την πρώτη ερωμένη του, την απατούσε με την φίλη της; Σωστά! Άρα η γυναίκα του είναι δυο φορές κερατωμένη. Μια από την παράνομη και μια από την μέλλουσα παράνομη. Δυστυχώς για την 45χρονη την οποία τυγχάνει να την γνωρίζω και την συμπαθώ πάρα πολύ. Α, νομίζω πως δεν πάμε καθόλου καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ