Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μεγάλη εμφάνιση του Βασίλη Τερλέγκα στα «Μαύρα Μεσάνυχτα»

«ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΕ»
Μια μεγάλη έκπληξη μας επιφύλαξε το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Μαύρα Μεσάνυχτα» για τις επόμενες ημέρες. Ο μέγιστος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας θα εμφανιστεί αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο στη Βέροια, με το καλλιτεχνικό θερμόμετρο να απογειώνεται στα ύψη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοφιλής τροβαδούρος έρχεται μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας...
και ετοιμάζεται να μας ερμηνεύσει παλιές και νέους του επιτυχίες. Τραγούδια όπως, ενός λεπτού σιγή, μια παραγγελιά, όπως θα παίρνω τις στροφές, γαρδένια, ένας άγγελος χορεύει, θέλω να φύγω και άλλα πολλά θα ακουστούν στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», τα οποία ανεβάζουν κατακόρυφα τον πήχη της διασκέδασης. 

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη: Γεννήθηκε στο Πεύκο Καλαβρύτων. Από νωρίς φάνηκε η κλίση του στο τραγούδι. Σε ηλικία μόλις δεκατριών ετών ξεκίνησε να τραγουδά διπλά σε μεγάλα ονόματα της εποχής. Ήρθε στην Αθήνα όταν ήταν δεκαέξι ετών και από τότε ακολούθησε καριέρα στο τραγούδι. Στην καλλιτεχνική πορεία του συνεργάστηκε με τους: Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Κώστα Μπίγαλη κ.ά. Τα περισσότερα τραγούδια που εχει τραγουδήσει έχουν και την υπογραφή του. Μπορεί και παίζει όλα τα έγχορδα όργανα, ενώ έχει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της παραγωγής. Ζει στην Παιανία με τους 3 γιους και τη μητέρα του.






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ