Quantcast

http://picasion.com/

Η Περιβαλλοντικής Ομάδα του Γυμνασίου Γαστούνης και του 6ου Γυμνασίου Βέροιας στο Μουσείο Εκπαίδευσης

Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Γαστούνης του Ν. Ηλείας επισκέφτηκαν το μουσείο εκπαίδευσης «Χρίστος Τσολάκης», στο πλαίσιο ευρύτερης εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Νομό Ημαθίας. Επιπλέον τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 η Α΄ τάξη του 6ου Γυμνασίου Βέροιας επισκέφτηκε το Μουσείο Εκπαίδευσης... 
Ήταν η δεύτερη ομάδα του ίδιου γυμνασίου, ενώ είχε προηγηθεί η Β΄ τάξη, που επισκέφτηκε το μουσείο την περασμένη Τετάρτη 22 Απριλίου 2015.
Συνολικά 150 μαθητές με τη συνοδεία των καθηγητών τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου και θαύμασαν τα πλούσια και σπάνια εκθέματά του.

Με το διάλογο, τις ερωτήσεις που ακολούθησαν και τη συνδρομή των δασκάλων τους, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά συστήματα του παρελθόντος, τα αναγνωστικά εγχειρίδια, το εκπαιδευτικό υλικό κ.τ.λ.
Ιδιαίτερα εντυπωσίασαν και κίνησαν το ενδιαφέρον των μαθητών τα παλιά εκπαιδευτικά υλικά με τα οποία ασχολήθηκαν κατά την παραμονή τους στο μουσείο.

Το Μουσείο Εκπαίδευσης δέχεται το μαθητικό κοινό κατόπιν συνεννόησης. Για να οργανώσετε την επίσκεψή σας καλέστε στην Κ.Ε.Π.Α. Δ. Βέροιας στο τηλέφωνο 2331078127.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ