Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζεστή κοτόσουπα, νόστιμη και θρεπτική από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»

Ένα αγαπημένο πιάτο, ένα φαγητό που είναι γνωστό γιατρικό, όχι μόνο για την αρρώστια αλλά και για την πείνα μας, ότι πρέπει για τις κρύες βροχερές ημέρες μας προτείνουν για αυτή την εβδομάδα τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια». Η κλασική κοτόσουπα που όλοι ξέρουμε και λατρεύουμε, με κοτόπουλο άριστης ποιότητας από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» -που είναι και σε πακέτο προσφοράς- εύκολη και πεντανόστιμη! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:
ΥΛΙΚΑ (για 5-6 άτομα) 
1 κοτόπουλο (περίπου 1.500 γρ.), σε μερίδες
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 καρότο
1 φλ. ρύζι γλασέ
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το αβγολέμονο
2 μεγάλα αβγά, οι κρόκοι
χυμός από 2 λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια ευρύχωρη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τόσο νερό ώστε να το σκεπάζει κατά 2 δάχτυλα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το καρότο και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για περίπου 45 λεπτά. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει ελαφρώς. Σουρώνουμε τον ζωμό και τον βάζουμε πάλι στη φωτιά. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το ρύζι μαζί με το ελαιόλαδο και σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά. Εν τω μεταξύ, ξεψαχνίζουμε 2 κομμάτια κοτόπουλο. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε τη σούπα να χλιάνει.

Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε καλά τους κρόκους, προσθέτουμε τον χυμό των λεμονιών, ανακατεύουμε και προσθέτουμε σταδιακά μία κουτάλα από τη σούπα, ανακατεύοντας διαρκώς το αβγολέμονο. Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο που έχουμε ξεψαχνίσει. Βάζουμε την κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά και σερβίρουμε τη σούπα σε βαθιά πιάτα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρουμε το υπόλοιπο κοτόπουλο χωριστά σε πιατέλα.


Καλή όρεξη!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:
Ένα κοτόπουλο (1500-1600kg)
Ένα κιλό κιμά ανάμεικτο
Ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτες
από 20,00€ τώρα μόνο 16,00€ !!!

Ένα κιλό κρέας χοιρινό Α-Ο
Ένα κιλό κρέας μοσχάρι Α-Ο
Ένα κοτόπουλο (1500 - 1600 kg)
από 22,00€ τώρα μόνο 19,00€ !!!


Και με ένα τηλεφώνημα στο σπίτι σας!!!

-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ