Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκος Μπέκης: «Η κυβέρνηση που προκύπτει από εκλογές είναι αυθεντικό τέκνο του συστήματος, ακόμα κι αν είναι της αριστεράς»

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ «ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ»
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» και δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας Νίκος Μπέκης, ασκεί ένα είδος κριτικής απέναντι στη νέα κυβέρνηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση που προκύπτει από εκλογές είναι αυθεντικό τέκνο του συστήματος, ακόμα κι αν είναι της αριστεράς. Το αν την υποστηρίζουμε, την ανεχόμαστε ή την πολεμάμε απ' την πρώτη στιγμή, εξαρτάται απ' τις συνθήκες και την αντίληψη - θέση μας για το πως ωριμάζει καλύτερα και ταχύτερα το επαναστατικό κίνημα. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Κυβέρνηση που προκύπτει από εκλογές είναι αυθεντικό τέκνο του συστήματος, ακόμα κι αν είναι της αριστεράς. Δε μπορεί λοιπόν, ακόμα κι αν το θέλει, να δημιουργήσει επαναστατικό δίκαιο, να γίνει δηλαδή φονιάς των γονιών της. Τα περιθώρια κινήσεων - αλλαγών που έχει είναι περιορισμένα. Το αν την υποστηρίζουμε, την ανεχόμαστε ή την πολεμάμε απ' την πρώτη στιγμή, εξαρτάται απ' τις συνθήκες και την αντίληψη - θέση μας για το πως ωριμάζει καλύτερα και ταχύτερα το επαναστατικό κίνημα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ