Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «ΣΟΚ»: Ημαθιώτης είχε κλείσει εισιτήριο να πετάξει με το αεροπλάνο που έπεσε στις Άλπεις!!!

ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ, ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σ' έναν πολύ γνωστό Ημαθιώτη επιχειρηματία, ο οποίος παρ' ολίγον να είναι μέσα στο αεροπλάνο που έπεσε στις Άλπεις, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 144 επιβάτες και έξι άτομα πλήρωμα (δύο πιλότοι και τέσσερα μέλη του πληρώματος). Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Παναγιώτης Τσιχλακίδης, έμπορος - μεταφορέας από την περιοχή της Ειρηνούπολης...
έφτασε στο αεροδρόμιο στη Βαρκελώνη λίγο πριν τις 9 χθες το πρωί, με σκοπό να επιβιβαστεί στη μοιραία πτήση. Ένα λάθος όμως του ταξιδιωτικού πράκτορα που του είχε κλείσει το εισιτήριο, όχι μόνο τον άφησε εκτός πτήσης αλλά στην κυριολεξία του έσωσε τη ζωή! Τον αρχικό του εκνευρισμό για την αναμονή που θα είχε στο αεροδρόμιο, καθώς θα έμπαινε τελικά στην πτήση των 15:00, διαδέχθηκαν τα σοκαριστικά νέα. Ο κ. Τσιχλακίδης επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα χθες το βράδυ. 
Εμείς επικοινωνήσαμε πριν από λίγα λεπτά μαζί του και μας περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη:
 «Την είδηση για την πτώση του αεροπλάνου την πληροφορήθηκα από έναν πελάτη μου στην Αθήνα που ήξερε πως θα επιβιβαζόμουν σε αυτή την πτήση και πραγματικά έπαθα σοκ. Υπήρχε ωστόσο μια περίεργη κινητικότητα στο αεροδρόμιο, αλλά κανείς δε μας είχε ενημερώσει. Ευτυχώς πρόλαβα και τηλεφώνησα στην οικογένειά μου και τους ενημέρωσα ότι είμαι καλά... Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από αυτό που συνέβη. Πραγματικά, γλύτωσα από καθαρή τύχη, λόγω λάθους. Λυπάμαι ειλικρινά για τις ζωές που χάθηκαν τόσο απρόσμενα και άδικα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω και την χαρά μου που μου είμαι ζωντανός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ