Quantcast

http://picasion.com/

Το νέο αστέρι του Πάνου Καμμένου στην Ημαθία!!!

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου είναι το νέο ανερχόμενο πολιτικό αστέρι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ημαθία. Η 33χρονή πολιτικός κατέβηκε για πρώτη φορά από την θέση της υποψήφιας στο νομό μας και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο. Το κόμμα του Πάνου Καμμένου κατάφερε να αποσπάσει 4.917 ψήφους που ισοδυναμεί με το 5,38% του εκλογικού σώματος. Η όμορφη Ημαθιώτισσα (με καταγωγή από το Καμποχώρι) απέσπασε 1.681 σταυρούς (521 Νάουσα, 683 Βέροια, 471 Αλεξάνδρεια) και είδε τις μετοχές της στο πολιτικό χρηματιστήριο να απογειώνονται. Ποια όμως είναι η Μανταλένα Παπαδοπούλου; Διαβάστε το πλούσιο βιογραφικό της:
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 22 Δεκεμβρίου 1982, σε παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια, μεσαίας αστικής τάξης, με καταγωγή από το Καμποχώρι Ημαθίας. Ήμουν αθλήτρια στίβου μέχρι το 2001. Είμαι Πολιτικός Επιστήμονας -Διεθνολόγος και ασχολήθηκα με την πολιτική ενεργά με τη δημιουργία του Κινήματος Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Εξελέγην πρώτη Πρόεδρος της Νεολαίας τον Απρίλιο του 2013 και αποτελώ μέλος του Τομέα Εξωτερικών του Κινήματος. Ήμουν υποψήφια Ευρωβουλευτής για τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήμουν υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας για τις εκλογές της 25 Ιανουρίου 2015.


Σπουδές:

-Απόφοιτή Αρσακείου Ψυχικού (2000).

-Πτυχίο Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, κατεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου (2005).

-Μεταπτυχιακό Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, στις Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγικές Σπουδές, Πάντειο Πανεπιστήμιο (2008).

-Μεταπτυχιακό Department of Government, Διεθνείς Σχέσεις, University of Essex (UK) (2010).

-Παρακολούθησα, συμμετείχα και διοργάνωσα πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως Αθήνα, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο, Έσσεξ και Βερολίνο.

-Έκανα μαθήματα οθωμανικής γραφής στο Τμήμα Ιστορικών Αρχείων του Μουσείου Μπενάκη (2008).

-Έκανα μαθήματα τουρκικής γλώσσας στη Σμύρνη στο Ege Universitesi (2002).

Γλώσσες: Αγγλικά, Τουρκικά, Γαλλικά


Πρακτική άσκηση:

-Υπουργείο Εξωτερικών, στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (2003).

-Έρευνα στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, Κέντρο Μεσογειακών και Μεσανατολικών Σπουδών, με δημοσιεύσεις στο μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Middle East Bulletin (2008).

-Έρευνα και διοργάνωση εκδηλώσεων στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, στο Think Tank, ''The Henry Jackson Society'' στο Λονδίνο (2011).

-Έρευνα και αρθρογραφία στο Τhink Tank "Strategy International" της Θεσσαλονίκης (2011).

Εργασία:

Για λόγους σπουδών αλλά και βιοποριστικούς, εργάζομαι ανελλιπώς, σε διάφορους τομείς, ανεξάρτητους του ακαδημαϊκού μου ενδιαφέροντος. Τα τελευταία χρόνια απασχολούμαι αποκλειστικά με την πολιτική ζωή της χώρας μέσα από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αρθρογραφώ.

Πολιτική:

-Υποψήφια Βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α' Περιφέρεια Αθηνών στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012.

-Μέλος του Τομέα Εξωτερικών του Κινήματος.

-Πρόεδρος Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων από το Ιδρυτικό Συνέδριο 13 Απριλίου 2013.

-Υποψήφια Ευρωβουλευτής για τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ