Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Κέντρο Μέριμνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε ένα όμορφο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, παρουσία του Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, των αρχών, των εθελοντών, των μελών, των φίλων και των παιδιών του, πραγματοποιήθηκε το πρωί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες. Την πίτα, που ήταν φτιαγμένη με μικρασιάτικη συνταγή, ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης, ο οποίος στη συνέχεια πρόσφερε στην εθελόντρια Διευθύντρια κ. Μελίνα Διαμανίδου το ποσό των 1500 ευρώ για την ενίσχυση του Κέντρου.

Η ίδια με τη σειρά της τον ευχαρίστησε κυρίως για τη συνεχή στήριξη της Μητρόπολης, καθώς και όλους αυτούς που ενισχύουν απλόχερα το έργο του Κέντρου. Ο Δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Καραζιούλα πήραν το λόγο στη συνέχεια,
συγχαίροντας τα μέλη του ΚΕΜΑΕΔ για το έργο που επιτελούν. Ακολούθησε καφές και νόστιμα εδέσματα για τους παρευρισκομένους από τα χέρια των εθελοντριών. 



Το φλουρί κέρδισε η κ. Μαυρίδου Βασιλική, νοσηλεύτρια στην καρδιολογική και αιμοδυναμική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ