Quantcast

http://picasion.com/

Παιδότοπος «Kinderland»: Ξεκινάει το «16ο Christmas Festival» με γέλια, μουσικές και δρώμενα

16 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ
Ένας χώρος γνώριμος για χιλιάδες παιδιά και γονείς στη Βέροια αφού εδώ και 16 χρόνια παίζουμε, γελάμε και διασκεδάζουμε στον πολύχρωμο και ζεστό χώρο του. Την περίοδο των Χριστουγέννων μάλιστα, η Χαρούλα πάντα ετοιμάζει κάτι εκλεκτό για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους που θα επισκεφθούν το χώρο του. Φέτος από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου, το «16ο Christmas Festival» στον παιδότοπο «Kinderland» είναι πλέον έτοιμο, όπου γέλια, κάλαντα, μια σειρά χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων, μουσικές και δρώμενα, αφηγήσεις παραμυθιών και κουκλοθέατρο θα δημιουργήσουν ένα μαγικό εορταστικό σκηνικό που κρατήσουν συντροφιά στους λιλιπούτειους φίλους μας από 3 έως 10 ετών, καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ!!!

Παιδάκια, ελάτε να βάλετε και σεις την ευχούλα σας στο δέντρο των ευχών που φύτρωσε στον παιδότοπο «Kinderland», να φωτογραφηθείτε στη χριστουγεννιάτικη φάτνη και να συμπληρώσετε και σεις στη λίστα του Άη Βασίλη, τι δώρο θέλετε να φέρει σε σας, στη μαμά, στο μπαμπά, στον παππού και στη γιαγιά, στα αδερφάκια σας και στα παιδιά του κόσμου. Και φυσικά μην ξεχάσετε και το δώρο της Χαρούλας!




Μαμάδες, υπέροχα παραμυθένια κοσμήματα της σχεδιάστριας Λίτσας Ψηφάκη θα βρίσκονται στον παιδότοπο να τα δοκιμάσετε και να διαλέξετε δωράκι για εσάς ή και για τις φίλες σας. 







Ευχόμαστε η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας χαρίσει χαμόγελα, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ