Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκος Χατζηβεροιώτης: «Αυτό θα είναι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία»

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον την ανάρτησή σου «Βεροιώτη», όσον αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ημαθίας και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα πολύ με το ρεπορτάζ σου. Όσον αφορά τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές (Τσαβδαρίδη, Βεσυρόπουλο και Μπατσαρά) είναι 100% «εξ οφίτσιο» μέσα. Από εκεί και πέρα βάζουμε και ένα Ναουσαίο για την εκπροσώπηση της περιοχής. Άρα πάμε στους τέσσερις. Με την προϋπόθεση ότι μια ακόμα θα είναι γυναίκα, δυο είναι τα απόλυτα φαβορί. Η Σταυρούλα Γιαννούτσου και η Νίκη Καρατζιούλα. Από δικό μου ρεπορτάζ, έμαθα πως η...
πρώτη δεν είναι και τόσο «ζεστή» στο να θέσει υποψηφιότητα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οπότε η επιλογή της Νίκης (η οποία σημειωτέον κινείται πολύ δυναμικά τελευταία) μοιάζει μονόδρομος. Και μένει η έκτη υποψηφιότητα. Αν γυρίσει ο Γιοβανόπουλος τότε το ψηφοδέλτιο κλείνει και την έκτη θέση καταλαμβάνει πρώην «Ανεξάρτητος Έλληνας». 

Αν όμως όχι, από εκεί και πέρα παίζουν τα ονόματα του Πατσίκα, του Κυριακίδη, του Σαρηγιαννίδη και του Μπαρτζώκα. Ο Πατσίκας δεν ξέρω εάν και πόσο θα αναμειχθεί σε αυτές τις εκλογές, καθώς έχει αφοσιωθεί πλήρως στα δημοτικά έδρανα της Βέροιας, διατηρεί όμως τις προσβάσεις στον πρόεδρο. 

Ο Σαρηγιαννίδης, ο οποίος κουβάλησε τον σταυρό του μαρτυρίου στις περιφερειακές εκλογές, πιστεύω αν το θελήσει πραγματικά θα είναι μέσα, διότι ο Σαμαράς έχει αποδείξει πως αυτοί που τον στήριξαν στα δύσκολα τους επιβραβεύει αργότερα (βλέπε Κικίλια που είχε πάθει πανωλεθρία στην αυτοδιοίκηση το 2010). 

Ο Κυριακίδης δεν νομίζω πως θα μπορέσει να μπει στο ψηφοδέλτιο και απομένει ο Τάσος Μπαρτζώκας. 

Κατά την γνώμη μου, η περίπτωσή του θα συναντήσει αντιδράσεις, καθώς ο Βεσυρόπουλος δεν θα ήθελε να έχει κομματικό υποψήφιο από το Ρουμλούκι. Στην Αλεξάνδρεια θα ήθελε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος για να αναμετρηθεί σε επίπεδο κορυφής με τον Λάζαρο. Εάν τελικά κατέβει ο «Γιοβανό» τότε κλείνει εκεί το ψηφοδέλτιο. 

Εν κατακλείδι, κατά την άποψή μου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ημαθίας θα είναι:

1) Τσαβδαρίδης
2) Βεσυρόπουλος
3) Μπατσαρά
4) Ναουσαίος
5) Γυναίκα (μάλλον η Καρατζιούλα)
6) Γιοβανόπουλος (αν γυρίσει) ή Σαρηγιαννίδης ή Μπαρτζώκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ