Quantcast

http://picasion.com/

Η επιστημονική βράβευση της Γεωργίας Ποτουρίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γεωργία Ποτουρίδου είναι μια Βεροιώτισσα νηπιαγωγός, που πριν από δυο χρόνια αποφάσισε να κάνει μεταπτυχιακό σε έναν τελείως διαφορετικό τομέα, από αυτόν του πτυχίου της, στον τομέα του ΤΕΦΑΑ. Έπειτα από τη λύση της συνεργασίας της με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, όπου εργαζόταν τα τελευταία 7 χρόνια ως νηπιαγωγός, η Γεωργία άνοιξε τα φτερά της, ενώ η επιτυχία και η καταξίωση της «χτύπησαν την πόρτα». Όταν το Δεκέμβριο του 2012 εισήχθη στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μάλλον δεν πίστευε αυτά που θα ακολουθούσαν.
Ακριβώς δυο χρόνια μετά, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο, κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία το μεταπτυχιακό της, με μια αξιέπαινη προσπάθεια όπως αποδείχθηκε. 
Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, η ΕΛΛΕΔΑ (Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής), στα πλαίσια του 15ου Συνεδρίου της, βράβευσε την μεταπτυχιακή διατριβή της Γεωργίας με το ένα και μοναδικό βραβείο, αυτό της καλύτερης επιστημονικής εργασίας, καθώς κρίθηκε από την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου ως η καλύτερη ανάμεσα σε αυτές που θα παρουσιάζονταν. Η χαρά της όμως ήταν διπλή, καθώς την ίδια στιγμή, κάνοντας χρήση του δικαιώματός της ως δυο φορές επιτυχούσα του ΑΣΕΠ, τοποθετήθηκε ως αναπληρώτρια Νηπιαγωγός στο νομό Ρεθύμνου Κρήτης.

Εμείς με τη σειρά μας να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στη Γεωργία και να της ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Αν κρίνουμε και από τη δουλειά της, όλα αυτά τα χρόνια και τη δημιουργικότητα που γνωρίζουμε ότι τη διακρίνει, είμαστε σίγουροι πως όπου και αν βρίσκεται, θα ξεχωρίζει... Τυχερά τα παιδάκια στην Κρήτη που θα έχουν μια τέτοια εκπαιδευτικό και κρίμα που θα τη στερηθούν τα παιδιά της Βέροιας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ