Quantcast

http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Ποια γνωστή Βεροιώτισσα βρέθηκε στο πλευρό της «Βασίλισσας» (;)

Μπορεί ο επίσημος σύνδεσμος φιλάθλων της Βέροιας «Queen's Boys» να απαρτίζεται κατά πλειοψηφία από άνδρες, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στο πλευρό της «Βασίλισσας», δεν βρίσκονται και όμορφες παρουσίες από το λεγόμενο «ασθενές φύλο». Πιο συγκεκριμένα, στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της Βέροιας στη Κομοτηνή, εντοπίσαμε μια πολύ γνωστή Βεροιώτισσα, η οποία πήγε οδικώς μέχρι την ακριτική πόλη, προκειμένου να δει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα. Μάλιστα, από ότι μάθαμε βρισκόταν στις εξέδρες του σταδίου και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Νίκου Καλτσά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ο λόγος φυσικά για την...

Βάσω Δέμου, μια πολύ γλυκιά παρουσία της Βέροιας που δεν χάνει ματς της «Βασίλισσας» τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η αγάπη της για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη και δηλώνει φανατική οπαδός των «κυανέρυθρων». Ο φωτογραφικός φακός του «Βεροιώτη», την εντόπισε στο πέταλο, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα μαζί με τον σύνδεσμο των «Queen's Boys».
Η ίδια σε δηλώσεις της μετά την λήξη του αγώνα, τόνισε πως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες και ότι ο βαθμός που απέσπασε η Βέροια μέσα στην δύσκολη έδρα του Πανθρακικού θα αποδειχθεί πολύτιμος!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ